Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Campioanele de la Politehnica Iași, în fața unui nou trofeu la rugby în 7. Sâmbătă se dispută Cupa României la senioare și Cupa AIR la junioare, pe Stadionul Arcul de Triumf din București

  • noiembrie 25, 2021
  • Narcis Pohoata

Sâmbătă, 27 noiembrie, se va trage cortina peste un nou sezon în rugby-ul feminin românesc.

Cu începere de la ora 11.00, Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf va găzdui meciurile Cupei României la senioare și ale Cupei AIR la junioare, competiții la care echipele Politehnicii Iași sunt favorite.

Campioana en-titre a României la senioare este CS Politehnica Iași, echipa pregătită de prof. Neculai Tarcan, Gabriela Lepciuc și Viorica Ursanu (preparator fizic) impunându-se în acest sezon cu victorii pe linie în fața marii rivale Agronomia București. Podiumul a fost completat în acest sezon de CSM Pașcani care a devansat pe CSU Cluj.

Supremația ieșencelor a continuat și la junioare, unde CS Poli Iași, antrenată de același trio de succes, a cucerit un nou titlu, fiind urmată de revelația acestui sezon, Aurora Băicoi, aflată la prima participare în competiție. Pe locul trei a terminat Arieșul Mihai Viteazu, urmată de CSS Unirea Iași.

Cupa AIR la junioare poartă denumirea Asociației Internationalilor de Rugby, care și oferă trofeul.