Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Blue Air: zboruri din Iași spre Mykonos, Zakynthos și Heraklion din vară

  • octombrie 27, 2021
  • Radu Cucuteanu

Compania Blue Air anunță trei noi zboruri sezoniere spre insulele grecești Mykonos, Zakynthos și Heraklion. Acestea vor fi operate începând cu luna iunie 2022 și vor avea câte două frecvențe pe săptămână.

„Mai multe destinații pe Aeroportul Iași înseamnă mai multe oportunități de călătorie pentru cei care folosesc Iașul ca punct de plecare spre destinațiile dorite. Grecia este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță, ținând cont de gradul de încarcare ridicat pe zborurile charter din sezonul trecut, multe dintre rutele operate fiind spre plajele vechii Elade. Îi îndemn pe ieșeni și nu numai să profite de noile destinații anunțate de partenerul nostru Blue Air și de ofertele de vacanță ce vor fi puse la dispoziție. Totodată, ne bucurăm că aeroportul nostru rămâne un obiectiv de interes pentru companiile aeriene, precum și un partener de încredere”, a spus Romeo Vatră, director general provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Din luna martie, odată cu redeschiderea bazei permanente Blue Air la Iași, vor deveni operabile noi curse regulate spre capitala Cataloniei, Barcelona, cu două frecvențe săptămânale.