Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Baschetbaliștii de la Politehnica Iași, învinși acasă de o pretendentă la promovare

  • noiembrie 22, 2021
  • Narcis Pohoata
Tinerii baschetbaliști de la Politehnica Iași continuă să acumuleze experiență în al doilea eșalon, iar fiecare meci disputat în campionatul Ligii I, mai cu seamă în compania unor formații redutabile, cu pretenții la promovare, este un real câștig pentru elevii lui Gabi Clapon.
Duminică, Politehnica Basketball Iași a cedat în Sala Polivalentă cu scorul de 70-121 (11-25, 14-42, 23-27, 22-27) în fața formației CSM Tg. Mureș, una dintre pretendentele la promovare, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii I.
Deși au avut în față un adversar puternic, cu jucători plătiți cu câteva mii de euro pe lună, tinerii baschetbaliști ai Iașiului s-au ridicat în multe momente la nivelul echipei oaspete. Cu excepția sfertului 2, pierdut la o diferență de 28 de puncte, ieșenii s-au ținut bine și au reușit să mențină echilibrul în teren.
Politehnica Iași a folosit următorii jucători: Dragoslav 12 puncte (2×3), Băsescu 9 (1×3), Prodan 15 (1×3, 10 recuperări), Ioniche 8, Florea 8 (12 recuperări), apoi M. Popa 10 (2×3), Păduraru 8, Butnaru, Tessaro, Cosoi, Baciu și Herghelegiu.
Echipa pregătită de Gabi Clapon va disputa următorul meci tot pe teren propriu, sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 13.00, în compania formației Ulisse București. Partida va conta pentru etapa a 6-a a Ligii I.
(Narcis POHOAȚĂ)
Foto: Facebook CS Politehnica Iasi