Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Asistentul de regie al filmului western „Rust” a recunoscut că nu a verificat toate gloanțele din arma folosită de actorul Alec Baldwin

  • octombrie 28, 2021
  • Diana Nechita

Asistentul de regie al filmului western „Rust”, David Halls, le-a spus anchetatorilor că nu a verificat toate gloanţele din arma pe care a declanşant-o actorul Alec Baldwin, ucigând-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Până în acest moment nu au fost făcute arestări şi continuă audierile martorilor care se aflau la ferma Bonanza Creek.

În afară de Alec Baldwin, ar putea fi acuzate şi alte persoane, precum asistentul de regie Dave Halls, care i-a dat arma actorului pentru repetiţia unei scene şi a recunoscut că nu a verificat-o înainte de tragedie. Dave Halls l-a anunţat pe Alec Baldwin că arma este „rece”, ceea ce înseamnă în jargonul de cinema că revolverul era gol şi sigur.

„Cred că a fost neglijenţă pe platou şi cred că sunt întrebări la care industria de cinema şi poate statul (New Mexico) trebuie să se gândească”, a spus şeriful comitatului Santa Fe, Adan Mendoza.