Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Antrenorul Costel Enache, îngrijorat după eșecul din amicalul cu Sepsi, scor 0-2: ”Suntem foarte departe de ceea ce trebuie să fim. La momentul acesta obiectivul realistic este evitarea retrogradării”

  • iulie 17, 2021
  • Narcis Pohoata

Divizionara secundă Politehnica Iași a suferit sâmbătă al doilea eșec al perioadei de pregătire, 0-2 (0-2) cu echipa de primă ligă Sepsi, într-un meci amical disputat la Sf. Gheorghe.

Echipa lui Leo Grozavu a marcat prin Ștefănescu, în minutul 13, cu un șut de la 20 de metri și Achahbar, din penalty, în prelungirile primei reprize.

Antrenorul Costel Enache a început meciul în formula Brânză – Onea, Cană, Plămadă, Stan – Pușcaș – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pop – Istrate, iar în repriza secundă au mai jucat Axinte, Okan Chatziterzoglou (în probe), Ungurenașu, Purcariu, Moisă, Pelivan, Iurașcu, Aftanache, Zaharia și Călin. Marian Târșa, accidentat, a fost lăsat acasă.

Stoperul grec Okan Chatziterzoglou are 25 de ani și vine de la echipa de ligă secundă elenă Ierapetra.

De cealaltă parte, Leo Grozavu a folosit în acest meci mai multe rezerve, dar și unii jucători cunoscuți, precum Dumiter, Ștefănescu, Achahbar, Aganovic, Csiszer, Fofana sau Tincu.

În precedentele cinci meciuri amicale, Poli Iași a obținut patru victorii, 3-0 cu Poli Iași Under 19 (juniori), 11-0 cu LPS Iași (juniori), 1-0 cu Hușana Huși (Liga a 3-a), 2-1 cu Știința Miroslava (Liga a 3-a) și a cedat cu Ceahlăul Piatra Neamț (Liga a 3-a), scor 0-3.

Elevii lui Costel Enache vor disputa săptămâna viitoare alte două meciuri amicale. Ieșenii vor întâlni miercuri, de la ora 11.00, în Copou, formația moldoveană Dacia Buiucani, iar sâmbătă vor juca în deplasare cu echipa de Liga a 3-a Bucovina Rădăuți.

Costel Enache, îngrijorat! ”Suntem foarte departe de ceea ce trebuie să fim. La momentul acesta obiectivul realistic este evitarea retrogradării”

Poli Iași a pierdut cu scorul de 0-2 (0-2) amicalul cu Sepsi, în care Leo Grozavu a trimis în teren mai multe rezerve, iar la final tehnicianul Iașiului, Costel Enache, s-a declarat extrem de îngrijorat de nivelul la care este echipa sa.

”A fost un test bun, care ne-a arătat realitatea. Suntem foarte departe de ceea ce am vrea să fim, de ceea ce trebuie să fim. La momentul actual avem foarte multe lucruri de pus la punct. Ideea este că sunt îngrijorat, iar jocul de azi îmi confirmă faptul că ne așteaptă un campionat extrem de greu. La momentul în care vorbim acum cred că obiectivul realistic este evitarea retrogradării”, a declarat Costel Enache la final.

(Narcis POHOAȚĂ)