Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Andrei Pavel, la Radio HIT: ”Andrei Oriță și Gabriel Iftimoaie, organizatorii turneului Concord Iași Open, fac o treabă extraordinară. Aștept ca ieșenii să vină la turneu și să facă o atmosferă superbă”

  • iulie 09, 2021
  • Narcis Pohoata

Fostul mare tenismen al României, Andrei Pavel, numit recent director tehnic al turneului de tenis ATP Challenger 100 ”Concord Iași Open”, a lăudat inițiativa oamenilor de afaceri ieșeni Andrei Oriță și Gabriel Iftimoaie de a aduce un eveniment de o asemenea amploare la Iași.

”Am avut o surpriză frumoasă din partea organizatorilor, care mi-au oferit poziția de director de concurs și mă bucur mult să fiu la Iași. Baza sportivă de la Ciric este superbă, oamenii de aici sunt foarte amabili. Pentru tinerii jucători români este o șansă enormă pe care ne-au oferit-o organizatorii de aici de la Iași, care au pus acest concurs pe picioare și vor să-l continue. E șansa acestor tineri să demonstreze acum. Am fost foarte plăcut surprins de organizare, Andrei Oriță și Gabriel Iftimoaie fac o treabă extraordinară aici, iar baza de la Ciric este foarte frumoasă. Oamenii se implică, Iașiul e foarte frumos, ne așteptăm la un tenis bun. E un eveniment deosebit, vin jucători foarte buni din lume, și de la noi vin cei mai buni jucători, cum sunt Marius Copil, care joacă și simplu și dublu, Jecan, Jianu, care a urcat bine în clasament. Sperăm ca ei să folosească acest concurs pentru a ajunge cât mai departe și ne dorim ca și alți oameni să vadă tenisul ca un eveniment și să aducem câteva concursuri de acest gen în viitor în România. Îmi doresc să văd cât mai mulți spectatori la turneu, iar ieșenii să facă atmosferă superbă”, a declarat Andrei Pavel la Radio HIT.