Radio Hit
Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Alexandru Rafila: Până la jumătatea acestui an veţi vedea lucrări efective la cele trei spitale regionale

  • aprilie 02, 2024
  • Diana Nechita
Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că până la jumătatea acestui an se vor vedea lucrări efective la cele trei spitale regionale – de la Iaşi, Cluj şi Craiova, la ultima dintre cele trei investiţii fiind recuperat decalajul de aproximativ 6 luni care exista faţă de celelalte două.

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, luni seară, la Euronews, despre spitalele regionale şi a precizat că toate cele trei proeicte tehnice sunt realizate şi s-au realizat procedurile de organizare de şantier şi supraveghere a lucrărilor. De asemenea, amenajarea efectivă a terenului va începe, cel mai probabil, prima dată la Spitalul Craiova.

„Mă bucur că a fost recuperat decalajul, iniţial era un decalaj de circa şase luni, între Iaşi, Cluj şi Craiova, în sensul în care Craiova era puţin rămas în urmă. Craiova a recuperat pentru că nu au existat contestaţii (…) Până la jumătatea acestui an veţi vedea lucrări efective la cele trei spitale. Ele au un termen de execuţie de 48 de luni”, a spus Alexandru Rafila.