Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

9,3 kilograme de ciocolată, trimise de Elveția către Irlanda de Nord pentru că a rezistat 93 de minute fără a primi gol de la Italia

  • noiembrie 25, 2021
  • Diana Nechita

Elveţia, calificată la Cupa Mondială şi datorită rezultatului de 0-0 de la meciul Irlanda de Nord – Italia, din ultima etapă a grupelor preliminare europene, le-a trimis nord-irlandezilor 9,3 kilograme de ciocolată. Mai exact, cele 9,3 kilograme de ciocolată reprezintă dele 93 de minute de rezistenţă a Irlandei de Nord în faţa Italiei, la partida din 15 noiembrie.

Într-un filmuleţ care a apărut pe contul oficial al naţionalei Elveţiei, selecţionerulu Murat Yakin apare fredonând melodia Sweet Caroline în timp ce pregăteşte ciocolata pentru a fi trimisă la federaţia nord-irlandeză.

Pe data de 15 noiembrie, Elveţia s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul cu Bulgaria şi Irlanda de Nord a remizat cu Italia, scor 0-0. În urma acestor rezultate, elveţienii au câştigat grupa şi s-au calificat la Cupa Mondială, iar italienii au terminat pe locul doi şi vor juca la baraj.