audio Un aluat perfect cu Chef Vezeteu!

În Be the HIT, am stat de vorbă cu Chef Vasile Vezeteu, căruia i-am urat de 2 ori ”La mulți ani!” la radio pentru ziua sa de naștere dar și pentru Ziua Internațională a pîinii pregătite în casă pe 17 noiembrie !
Cu acceastă ocazie ne-a oferit sfaturi utile despre cum puteam realiza un aluat bun fie de pâine sau pizza. Unul dintre ingredientele cheie pentru a frămînta un aluat este dragostea!:)
Vasile Vezeteu chef şi maiestru pizzaioli, s-a născut în judeţul neamţ, în comuna Tupilaţi. La 17 ani îşi găseşte primul job, pe litoralul românesc unde vede pentru prima dată cum arată o bucătărie utilată complet. La 24 de ani emigrează în Italia şi începe aventura care avea să îl consacreze ca chef, instructor al Scuola Nazionale Maestri Pizzaioli şi antreprenor. La începutul anului 2017 revine în România. După mai bine de 15 ani petrecuţi în bucătăriile italiene şi în Norvegia, visează să se stabilească definitiv în România şi să contribuie la formarea unei generaţii de maeştri pizzaioli care să-i înveţe pe români gustul adevăratei pizza italiene.
PS: Dacă ai drum în Piatra Neamț sau Târgu Neamț, treci prin Tulpilați și comandă o pizza la Chef Vezeteu! Ai să-mi mulțumești!
Ia`Și Ascultă interviu integral!