Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

audio Fundația Bethany. YOUTH CAFE – Spațiu creativ de suport și oportunități pentru tineri din municipiul Iași!

  • decembrie 14, 2020
  • Anca Medeleanu

În Be the HIT, am stat de vorbă Adelina Elena Tîrnovanu, coordonator comunicare Fundația Bethany despre proiectele pe care le desfășoară în această perioadă! Fundația Bethany și-a început activitatea în urmă cu 26 de ani și încă de la început și-a propus să susțină copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate, oferindu-le sprijin terapeutic, psihologic și material. Organizația este alături de copiii din mediul rural de mai bine de 10 ani, derulând proiecte educaționale de lungă durată în aceste comunități și oferind burse
copiilor cu rezultate bune care își doresc să meargă la liceu.

Proiectul „YOUTH CAFE – Spațiu creativ de suport și oportunități pentru tineri din municipiul Iași” este finanțat de Consiliul Local Iași și contribuie la obiectivele Programului Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020; se derulează în perioada septembrie – decembrie 2020. Prin cadrul proiectului, urmărim să sprijinim tinerii liceeni în descoperirea pasiunilor, dar și să se descopere pe ei înșiși, astfel încât să poată lua decizia potrivită pentru a-și alege calea profesională.

Ia`Și Ascultă interviul integral!

 

 

În cadrul YOUTH CAFE, tinerii liceeni din Municipiu înscriși (cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani) au fost implicați în ateliere de coaching, acolo unde s-au conectat cu profesioniști practicanți în domeniile lor de interes. Atelierele s-au desfășurat pe domeniile psihoterapie, leadership, fotografie, dezvoltare personală etc. Acestea au fost organizate ca urmare a exprimării dorințelor liceenilor la înscrierea în proiect.
Totodată, cei mai implicați în cadrul atelierelor au avut și încă au parte de sesiuni de job shadowing, unde au posibilitatea să asiste și să se implice activ la locul de muncă al specialiștilor ori să pună în aplicare ce au învățat alături de aceștia.