Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Stiri

Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Maricel Popa, președintele PSD Iași: Visul unui popor a fost împlinit în urmă cu mai bine de un secol

Românii au reușit să depășească toate obstacolele și să se formeze ceea ce a rămas în istorie ca România Mare. A fost un proces îndelungat, pornit de la noi, de la Iași, în 1859, de la Unirea Principatelor din timpul lui Alexandru Ioan Cuza.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Marius Bodea, mesaj de Ziua Națională a României: „La 102 ani de la Marea Unire avem șansa de a marca momentul de cotitură al unei întregi generații!”

1 Decembrie ne aduce în fiecare an un mare prilej de sărbătoare. Este Ziua Națională a Românilor, un simbol extrem de puternic al forței noastre atunci când ne unim în jurul unui proiect, al unui ideal, şi demonstrăm că reușim imposibilul.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști

Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții sau pentru autoritățile locale greu încercate de pandemie, administrațiile PNL din județ au pus ochii pe banii familiilor noastre.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze!

Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă doar alimentare cu apă și racorduri la canalizare, ci și racordarea la rețeaua de gaz metan. Costurile utilizării buteliilor de gaz pentru încălzirea locuințelor și chiar pentru simplul uz gospodăresc este prohibitiv.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Maricel Popa, președintele PSD Iași și candidat la Senat: Modernizarea infrastructurii rutiere a fost o prioritate pentru administrația social-democrată!

Când ieșenii mi-au încredințat mandatul de președinte al Consiliului Județean, în iunie 2016, am promis că până în 2020, o treime din drumurile județene vor intra într-un poces de modernizare. Am promis 350 km de drumuri. Până la încheierea mandatului meu, au fost finalizate sau angajate lucrări, respectiv obținute finanțări certe pentru peste 400 km de drumuri județene.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Maricel Popa, președintele PSD Iași: Guvernarea social-democrată înseamnă o Românie dezvoltată pentru toți românii!

Dezvoltarea locală și regională este o temă constantă în programele Partidului Social Democrat. Noi credem că România trebuie să crească de la bază, din fiecare cătun, spre cele mai mari municipii. Toți românii, indiferent dacă locuiesc la țară sau la oraș, trebuie să beneficieze de condiții optime pentru a trăi.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Marius Ostaficiuc, candidat PSD la Camera Deputaților: „Dragi ieșeni, viitorul nu trebuie așteptat, viitorul trebuie construit”

Consider că am acumulat în ultimii 20 de ani suficient de multă experiență administrativă pentru a ști în detaliu ce legi sunt bune și ce legi trebuie modificate în domenii precum urbanism, ordine publică, administrație publică. Am 43 de ani, simt că sunt la vârsta maturității și a energiilor depline.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Maricel Popa, președintele PSD Iași: În anul 2024 România va dispune de spitale publice la standarde europene, de o rețea națională de spitale regionale, ca și de centre de îngrijire a persoanelor vârstnice și îngrijire la domiciliu.

În perioada cât s-a aflat la guvernare, prioritățile PSD au fost reprezentate de readucerea sistemului sanitar într-o stare normală de funcționare, după dezastrul lăsat în urmă de guvernarea Băsescu-Boc, precum și de stoparea exodului medicilor și asistentelor medicale.

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Reprezentantul dumneavoastră. Firescul ca regulă, nu ca excepție!

Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Reprezentantul dumneavoastră. Firescul ca regulă, nu ca excepție! Dragi ieșeni, Sunt un ieșean din Târgu Frumos. Am 44 de ani și, pentru mine, județul Iași acasă. Este locul în care am crescut ca om din toate punctele de vedere. …

vezi stirea
Placeholder

Stire Audio File

Audio File Icon

Comunicat de presă – Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Este revoltător cum Iohannis îşi apără guvernul PNL. El spune că Orban nu trebuie să plece acasă, dar îl vor trimite românii pe şeful liberalilor în şomaj pe 6 decembrie

Bogdan Cojocaru, deputat PSD: Este revoltător cum Iohannis îşi apără guvernul PNL. El spune că Orban nu trebuie să plece acasă, dar îl vor trimite românii pe şeful liberalilor în şomaj pe 6 decembrie

vezi stirea
1 2 3 4