Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Unde sunt deciziile de excludere din PSD? Luptă la baionetă pentru fotoliul de viceprimar al Iașului

  • martie 28, 2018
  • vicentiu

Bătălie politică și administrativă la Iași. În ring Primăria,Prefectura si PSD. Primarul municipiului Iasi este, de la sfirsitul saptaminii trecute, in concediu de odihnă.  Mihai Chirica a delegat conducerea orașului  viceprimarului Gabriel Harabagiu care a primit astazi ordinul prefectului prin care ii inceteaza mandatul de consilier local. Implicit mandatul de viceprimar. Ca urmare a excluderii din PSD. O excludere garantată nu printr-o decizie definitivă a partidului de guvernământ ci printr-o declarație pe propria raspundere a presedintelui interimar al PSD Iasi. Viceprimarul nu poate fi insa deocamdata demis pentru ca asigura interimatul municipalitatii iar juristii primariei nu știu pe unde sa scoata camasa. In tot acest timp, curg procesele in instante impotriva PSD iar Mihai Chirica si Gabriel Harabagiu dati afara din partidul de guvernamint nu au primit deciziile definitive de excludere.

In urma cu trei zile, prefectul judetului Iasi a emis decizia prin care cere incetarea mandatului de consilier local al actualului viceprimar Gabriel Harabagiu. Ca urmare a pierderii statutului de membru  PSD. Tot atunci primarul municipiului Iasi anunta ca a intrat in concediu de odihna si a delegat atributiile catre viceprimarului Gabriel Harabagiu. Astazi, decizia prefectului a ajuns la Primaria Iasi. Viceprimarul Gabriel Harabagiu o contesta si spune ca nu exista o decizie definitive de excludere a sa din PSD.

00:00
00:00
00:00
00:00

Viceprimarul municipiului Iasi, Gabriel Harabagiu.

La rindul sau, primarul municipiului Iasi a declarat ca astazi a depus la tribunalul Iasi o actiune prin care cere suspendarea prin ordonanta presedintiala a efectelor acestui ordin. De ce? Pentru că doar Gabriel Harabagiu îi poate ține locul cât timp el este în concediu.

00:00
00:00

In tot acest timp, presedintele interimar al PSD Iasi spune ca Mihai Chirica se joaca

00:00
00:00

Presdintele interimar al PSD Iasi. Deocamdata, cei trei exclusi din PSD, primarul Iasului, viceprimarul Gabriel Harabagiu si un fost deputat lupta in instanta impotriva PSD si sustin ca nu au primit decizia definitiva de excludere