Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Play The Day cu Andrei Ivașc

LUNI - VINERI 07:00 - 10:00

Ai în fiecare zi, la ora 8.45, rubrica Invitatul Dimineții. De la politicieni de renume pînă la artiști, de la ieșeni obișnuiți care fac lucruri mărețe până la miniștri, toți au stat sau vor sta față în față cu Andrei Ivașc. Un altfel de intervievator.

Be The Hit cu Anca Medeleanu

LUNI - VINERI 10:00 - 13:00

Iti pregatesc in fiecare zi de L-V, de la 10:00, 3 ore in care asculti cel mai bun playlist din oras, cunosti oameni inspirati si ai parte de stiri pozitive.

Hit and Drive cu Valentin Darii

LUNI - VINERI 13:00 - 16:00

Hit and Drive nu își propune să te învețe codul bunelor maniere. Hit and Drive te binedispune pentru că noi promovăm umorul ca strategie de supraviețuire.

Hit The Weekend cu Irina Iablonski

SAMBATA - DUMINICA 09:00 - 12:00

Sunt Irina Iablonski! A inceput Hit the Weekend! Ma intorc cu drag acasa in fiecare weekend pe calea undelor. Radioul este lumea perfecta in care va invit sa traim impreuna.

Hit Underground cu Edith Pop

JOI 20:00 - 22:00

Emisiunea are în vedere promovarea artiștilor autohtoni și a evenimentelor locale (muzică, film, arte), atât din Iași, cât și din țară. HIT Underground, muzică cum n-a văzut mainstreamuʼ.

Jazz Bazar cu Ilinca Nazarie

DUMINICA 20:00 - 22:00

Ilinca Nazarie va prezinta Jazz-ul ca un gen muzical abordabil, in care legatura text si muzica e predominanta, iar improvizatia este un mod de exprimare unic in care oricine se poate regasi.

Brutăria Lu' Donisan cu ANDREI DONISAN

SÂMBĂTĂ 20:00 - 22:00

Brutăria lu’ Donisan lărgește spectrul audio al genurilor house, deep, acid, funk, dnb și electronic îndrăznind să aducă ascultătorului un sound aparte. În fiecare sâmbătă seară între orele 20.00 – 22.00 numai la Radio Hit Iași, pe 94.9FM

Nostalgic Top cu GABI ROTARU

VINERI 20:00 - 22:00

Şi chiar am senzaţia că efortul meu nu e în zadar, asta pe lîngă o altă senzaţie, aceea că fac asta „de cînd lumea şi pămîntul”

Hit News

Stiri Locale

Placeholder Audio File Icon

Ieșenii au hotărât. Iată cum va cheltui primăria un milion de euro

Ieșenii au ales! 12 proiecte votate de ieșeni vor fi implementate de primăria municipiului în cadrul proiectului de bugetare participativă. Totalul fondurilor alocate de primărie pentru aceste proiecte este de un milion de euro. Stadiul implementarii proiectelor va putea fi urmărit pe site-ul: iasi.tudecizi.info. Mai multe …

vezi detalii
Placeholder Audio File Icon

Garajele provizorii de pe strada Cuza Vodă vor fi demolate

Potrivit unui comunicat postat pe rețelele de socializare, ,unicipalitatea ieșeană continuă campania de dezafectare și îndepărtare a garajelor și chioșcurilor construite ilegal sau abandonate pe domeniul public.Astfel, 10 garaje metalice cu caracter provizoriu situate pe strada Cuza Vodă, nr. 6, sunt demolate în această perioadă.Proprietarii …

vezi detalii

PSD
PSD
PMP

Stiri Nationale

Placeholder Audio File Icon

România, lanterna roșie a lumii la găsirea angajaților calificați

România este pe locul 52 în lume, din 140 de state, în topul global al competitivității. Punctajul obținut de noi este de 63,5, iar surpriza e că, dacă anul trecut faptul că ne-a întrecut Bulgaria în acest clasament părea o eroare, anul acesta Bulgaria e …

vezi detalii
Placeholder Audio File Icon

Corina Creţu: Accesarea fondurilor europene, o slăbiciune pe care România a avut-o de la intrarea în Uniunea Europeană

Comisarul european Corina Creţu a declarat, luni, la Bucureşti, că accesarea fondurilor europene este o slăbiciune pe care România a avut-o de la intrarea în Uniunea Europeană, când nu am fost pregătiţi să accesăm o asemenea sumă de bani.

vezi detalii

Stiri Internationale

Placeholder Audio File Icon

Materiale nedifuzate anterior ale lui George Michael vor apărea în filmul „Last Christmas”, regizat de Paul Feig

Piese nedifuzate anterior ale lui George Michael vor apărea în „Last Christmas”, un nou film de Paul Feig, a confirmat un reprezentant al muzicianului, scrie The Guardian.Emma Thompson şi actorul Bryony Kimmings scriu scenariul pentru Universal Pictures, proiect care va cuprinde şi clasica piesă a …

vezi detalii
Placeholder Audio File Icon

Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în iulie 2019 – PREȚURI BILETE

La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, …

vezi detalii

Sport

Placeholder Audio File Icon

Simona Halep, săptămâna cu numărul 52 în fruntea clasamentului WTA, cu un avans de 1.046 de puncte

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 52 în fruntea clasamentului WTA, având un avans de 1.046 de puncte faţă de jucătoarea clasată pe locul al doilea, germana Angelique Kerber, pe care îl va păstra până la finalul anului.

vezi detalii
Placeholder Audio File Icon

Old Boys București a câștigat Cupa Magic la minifotbal. Auto Driver Old Boys Iași, campioană la secțiunea Old Boys

Echipa Old Boys București a câștigat ediția a 7-a a Cupei Magic la minifotbal, competiție de tradiție organizată la Iași de Dan Ștefan Cojocaru și Paul Costaș sub egida Federației de Minifotbal din România.

vezi detalii

Hit Team