Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Echipa

Echipa Hit Jason Baron

An Expat în Iași .Cu experiență în jurnalismul radio în Statele Unite, Jason Baron este de câțiva ani ieșean. Și pentru că Iașul este un oraș cosmopolit, în care trăiesc și învață cetățeni de diferite naționalități, Radio HIT este singurul post local în a cărui grilă de programe există o emisiune în limba engleză. Cum se vede Iașul prin ochii unui expat, cum e adaptarea și muzica de alt calibru sunt doar câteva dintre coordonatele emisiunii care a coagulat o comunitate în jurul ei.

Echipa Hit Irina Iablonski

Sunt Irina Iablonski! A inceput Hit the Weekend!

Sa tot fie vreo 12 ani de cand fac radio si o viata de cand mi-am descoperit pasiunea.

La Radio Iasi am facut primii pasi,  am invatat sa descopar lumea de dincolo de microfon, iar acum, la Radio Hit povestea continua.

Am plecat in Bucuresti dar ma intorc cu drag acasa in fiecare weekend pe calea undelor.

Radioul este lumea perfecta in care va invit sa traim impreuna.

Echipa Hit Adrian Chiroșcă

DJ din 2011, am descoperit treptat sunetul. Întâmplarea a făcut ca odată cu începerea facultății în Iași să ajung în echipa Radio Hit în departamentul de Producție Audio. Aici pasiunea pentru sunete s-a conturat, totuși activitatea mea nu se rezumă doar la producția audio. Deoarece vârsta este doar un număr, nu pot să spun decât că sunt ”mezinul” radio-ului. Îl descopăr zilnic din ce în ce mai mult și mă atrage, mă atrage spre el, dar ne-am împrietenit, cred eu, și asta face totul mult mai ușor. E un stil de viață!

Echipa Hit Edith Pop

Când bling, când goth, când hippie, când alternative. Așa sunt eu și așa e și muzica pe care o ascult și pe care o împărtășesc cu ascultătorii mei. Boboc într-ale radioului, am învățat din fugă basic-ul, refuzând cu încăpățânare să fur meserie și improvizănd cu brio la nevoie. Gică Contra din fire, caut muzica bună în cele mai obscure cotloane, dar nu fac niciodată discriminare între genuri. Dacă sună bine și n-a mai auzit nimeni, e bun!

Echipa Hit Andrei Donisan

Un tânăr artist și DJ. Debutul său în muzica electronică a fost prin anul 2008 când a cunoscut Berlinul și muzica vastă a acestui oraș, oferindu-i acces la diverse cluburi și artiști, ascultând și având ocazia de a experimenta cu acest gen de muzică. În timp set-urile sale s-au făcut auzite la numeroase evenimente din Berlin și Frankfurt mixând în cluburi precum Silbergold, TanzhausWest, Free Cellar, RitterButzke iar ca artist independent a reușit să organizeze cu succes eventuri open-air și rave-uri îmbinând stiluri și artiști locali din sfera muzicii electronice si jazz. La fel și în țară a avut numeroase venue-uri în Iași, Cluj, Alba Iulia, Rădăuți, organizând evenimente în cluburi precum Zona, Brain, Embargo, Habitat, Ciric, Tribe, cât și underground. Muzica lui este descrisă ca fiind aparte și melodioasă, set-uri analog sau acte live în care întâlnești atât sunete profunde de synth-uri sau riff-uri clare de pian cât și percuții și ritmuri obscure de techno berlinez îmbinând stiluri din deep house, electronic și funk. Din 2014 a moderat pentru 2 ani Studio Electronica la RadioU, un radio show online cu mixuri live împreună cu alți prieteni DJ. În aprilie 2016 a lansat proiectul Brutăria lu’ Donisan în cadrul postului de radio local RadioHit Iași, un concept unic pe frecvența FM din România, prin care se susțin artiștii și scena muzicii electronice locale prin guest mixuri sau live acts. O emisiune ce lărgește spectrul audio al genurilor house, acid, funk, drum and bass, reggae și electronic, îndrăznind să aducă ascultătorului un sound aparte, iar prin live stream-ul online, publicul este adus mai aproape de artist și de muzică, precum un „cooking show” în stil electronic.

Echipa Hit Valentin Darii

Nascut in 1986, descopera radioul in 2003. Atunci a fost dragoste nebuna la prima vedere. Ca la 17 ani. Si acum dragostea pentru radio, o simte tot la fel: nebuna, frumoasa, intensa. Este mereu cu zambetul pe buze, iar cand l-am intrebat de ce este mereu asa, a raspuns: „Fac doar ceea ce-mi place.” Si ii plac cateva lucruri. Cand nu este la radio, prezinta evenimente. Cand nu prezinta evenimente, face management pentru diverse proiecte. Cand nu face management il gasesti facand voluntariat in organizatia Junior Chamber International(JCI). Insa dragostea intensa pentru radio ramane, asa ca se intoarce mereu la Hit pe 94,9 FM unde il asculti de luni pana vineri.

Echipa Hit Andra Botez

Andra Botez are 34 de ani este casatorita si are o fetita. A absolvit Facultatea de Filosofie specializarea Sociologie la Universitatea Al Ioan Cuza si Facultatea de Interpretare muzicala Sectia Canto la Universitatea de Arte George Enescu Iasi.  Este profesor de Tehnica Vocala Completa la Atelierul de Voce Andra Botez si lead vocalist in trupa de Jazz careia ii poarta numele. Sustine concerte de jazz in Iasi si in tara, a avut concerte si in Oslo si Manchester impreuna cu sotul ei.
Experienta de peste 15 ani in arta vocala o ajuta sa se exprime original prin compozitii proprii avand lansat si un album sub numele Andra Hangiuc cu titlul Sublim.
Radio pentru Andra Botez inseamna o legatura speciala cu un public larg care nu doar o intelege muzical ci cultural, iar sansa de a darui muzica este o sursa de inspiratie in ceea ce face. A lucrat in realizarea de jingle uri la Radio Vox T, a colaborat cu Radio Nord Est si a moderat o emisiune la Radio Armonia Online,dar la Radio Hit si a implinit visul de a vorbi despre pasiunea ei pentru muzica.

Echipa Hit Calin Chirila

Anul 1996. Toamna. Student la Universitatea de Arte G Enescu in anul 2. Am fost chemat la Radio Hit pentru proba de voce. Am fost ales. Am ramas pina astazi. Experienta a fost unica. Am scris texte pentru reclame, promouri, prezentari la tot ce misca in Iasi si vroia sa se auda pe radio. Si nu doar in Iasi. Am imprimat cu vocea pina la raguseala. Zilnic. De dimineata pina seara . Uneori pina a doua zi . Dar nu m-am lasat. Pentru ca devenise pasiune. Si ceva bani. Nu multi. Asa, ca in provincie. Munca de copywriter implica si munca de teren. Am fost. Aproape peste tot. Sa „le” vad firmele, afacerile, produsele etc. Am invatat sa „citesc” omul . Sa stiu ce vrea din doua vorbe. Si m-a ajutat in viata. Am scris doar „pe bune”. Minciuna am incercat sa o las deoparte. Nu am fost cel mai bun pe hartie sau la microfon insa stiu sigur ca azi multi ma copie. Din gros! Nu ma laud. E purul adevar. Iar la Radio Hit , jur, m-am simiti intodeauna ca la mine acasa. Si mi-a prins bine. La psihic. 🙂 Aici au fost si sunt , nu stiu cum , doar oameni de calitate. Daca nu profesionala, morala. Radio Hit e de bine. E de mine. E de tine. Pe bune!

Echipa Hit Gelu Florescu

Mi-am inceput activitatea ca DJ in 1996 in Rosu&Negru. Timp de 6 ani, am facut parte din cea mai apreciata echipa de DJ din Iasi. Insa pasiunea pentru muzica si sunet a luat o forma diferita odata cu venirea la Radio HIT, in toamna lui 1998, la 4 ani de la lansarea oficiala a postului in FM. Aici am invatat cum se concepe si rafineaza un spot audio, cum se construieste o campanie radiofonica si am pus bazele unor relatii solide de incredere atat cu managementul Caselor de Discuri din Romania, cat si cu principalii actori de pe piata de publicitate locala si nationala.

Echipa Hit Gabi Rotaru

E şi el unul dintre membrii măiastrei echipe Radio Hit, cu o activitate de două decenii şi-o cinzeacă în FM-ul ieşean. 1990 – 1993: voice-over, realizator şi prezentator emisiuni specializate la Radio VoxT Iaşi. În paralel a cochetat niţel şi cu presa scrisă făcînd plinul cîtorva centimetri pătraţi de hîrtie cu articole pe teme muzicale în cotidie(a)nele 24:Ore si Evenimentul precum şi în efemerul fanzin VoxT Magazin. 1994 – 2010: îşi continuă activitatea radio schimbînd frecvenţa pe 94.9 MHz, la Radio Hit, evident. 2011 – 2013: capătă o brumă de experienţă şi în domeniul televiziunii, prestînd cu spirit şi avînt proletar ca regizor de sunet, voice-over şi co-realizator & prezentator de rubrică. 1.03.2015: „Punct şi de la capăt!” – revine cu „capul în nori” în aerul celor 94.9 MHz îndemnînd ieşenii să fie „ascultăreţi”. Prin urmare, să ne auzim în continuare sănătoşi, voioşi, adevărăcioşi!!!

Echipa Hit Andrei Ivașc

Hitster – din 18 ani de radio 10 sunt vorbiţi la Radio Hit Creator de content online – Poteca by RECcreativ Videographer Educator – partener de joacă în descoperirea filmului.

Echipa Hit Anca Medeleanu

Curioasă. Pozitivă. Energică

Deși radioul nu era pe lista planurilor mele, l-am îmbrăţişat… şi m-a îmbrăţişat şi el pe mine… şi uite aşa m-am îndrăgostit de bucuria, oamenii și energia de HIT! Cred cu tărie că vocea este amprenta sufletului, iar eu, am ocazia prin radio, sa cunosc multe suflete.🙂

Echipa Hit Violeta Cincu

20 de ani de radio. Radio Nord Est Iași, BBC România, Europa FM și RFI Romania. De un an în echipa HIT. Deși am cochetat cu televiziunea și presa scrisă, radioul rămâne marea dragoste.Împreună cu meseria de ” îndrumător ” în tainele radioului pentru tinerii studenți la Jurnalism de la Iași. Am putea spune, noi echipa HIT, că suntem ” ultimul mohican ” al mass media audio locale. dar asta e o provocare, nu? Show must go on.