Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

UAIC inaugurează vineri un centru de învăţare

  • octombrie 24, 2018
  • Amalia Horciag

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi inaugurează vineri, 26 octombrie, Centrul de Învăţare UAIC, aflat pe strada Pinului nr. 2, Casa Miculescu, în spatele Corpului B. 

La eveniment vor participa membri din conducerea universităţii, ai autorităţilor locale, ai studenţilor şi mediului preuniversitar. Acesta este înfiinţat printr-un proiect al Ministerului Educaţiei Naţionale privind Învăţământul Secundar (ROSE), valoarea totală fiind de aproximativ 200.000 de euro. În sediul centrului s-a creat un spaţiu special pentru a putea fi asigurate condiţii de studiu individual şi asistat, dedicate în special studenţilor aflaţi în risc de abandon sau de nepromovare, având ca scop continuarea studiilor şi îmbunătăţirea performanţei educaţionale. Centrul este dotat cu tehnologie modernă pentru a sprijini activitatea didactică, de la laptopuri la videoproiectoare, table interactive.

Studenţii vor beneficia constant de sprijinul personalului academic universitar, de implicarea studenţilor din anii mai mari, de psihologi şi consilieri pentru a obţine sprijin calificat şi a putea prelua exemple de reuşită, care să îi motiveze să continue studiile.