Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Începe Rock’N’Iasi, cel mai așteptat festival de muzică rock din Moldova

  • octombrie 26, 2018
  • Amalia Horciag

Ca în fiecare toamnă, festivalul Rock’N’Iași revine la Casa De  Cultură a Studenților din Iași. Va fi a doua ediție a festivalului din acest an. Prima a fost una de tip „Open Air” și a avut loc în perioada 18-20 Mai 2018 la Pârtia De Schi din zona Copou. Ediția „Indoor Edition” va avea loc în perioada 26-28 Octombrie 2018.

Organizat şi coordonat de către Casa de Cultura a Studentilor Iași, proiectul are ca obiectiv încurajarea activă, dezvoltarea şi sprijinirea debutului artistic al tinerilor pe scena muzicii rock, atât în România cat şi în străinatate. Mediul organizat şi de renume pentru comunitatea rock naţională conferă muzicienilor posibilitatea de a evolua şi de a se face remarcaţi, oferind, în acelaşi timp atât spectatorilor cât şi iubitorilor de muzică rock, un spectacol de neuitat. Nici la această ediţie nu lipsesc trupe de valoare internaţională, urcând pe scena festivalului.

Vor fi patru trupe finaliste ale concursului ROCK’N’IASI OST INTERNATIONAL CONTEST:  RECIPE FOR HATE – România, 1000 FACEZ – Moldova, INFADUS – Georgia, ALT. END – Ucraina.

Pe cele 2 scene din sălile Gaudeamus și Dublin, vor urca trupe din România, Moldova, Italia, Grecia și Bulgaria. Pentru prima dată, trupa italiană Elvenking va susține un concert în cadrul festivalului.

Adrian Căliman, organizator