Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Zi superbă pentru România la Roland Garros! Irina Bara și Patricia Maria Țig s-au alăturat Simonei Halep în turul 3

  • octombrie 01, 2020
  • Narcis Pohoata

Irina Bara și Patricia Maria Țig s-au calificat joi în turul 3 la Roland Garros, în timp ce Ana Bogdan a fost eliminată de Sofia Kenin, după ce a câștigat primul set.

Jucătoarea Patricia Maria Ţig, locul 58 WTA, s-a calificat în turul trei al turneului de grand slam de la Roland Garros.

Ţig a învins-o în turul doi pe americanca Christina McHale, locul 79 mondial, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi 36 de minute.

În runda următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea confruntării Elena Rîbakina, cap de serie 14 – Fiona Ferro. Rîbakina a trecut în runda inaugurală de Sorana Cîrstea (6-0, 6-3).

Jucătoarea română de tenis Irina Bara s-a calificat, joi, în runda a treia a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce belgianca Alison van Uytvanck a abandonat la scorul de 6-1, 4-0 şi 30-0 pentru reprezentanta noastră.

Bara, care se află pentru prima oară pe un tabloul principal la un Mare Şlem, a reuşit a cincea victorie consecutivă la Paris, trei fiind obţinute în calificări, fără a pierde vreun set în toate aceste meciuri.

Irina Bara (25 ani, 142 WTA) a fost declarată învingătoare joi după doar 48 de minute, van Uytvanck (26 ani, 65 WTA), care a avut nevoie de intervenţia medicului după primul set, renunţând la luptă.

Meciul a fost practic fără istoric, elocvente fiind câteva cifre, 6-22 la erori neforţate, 46-19 la puncte, nicio minge de break pentru belgiancă.

Bara şi-a asigurat un cec de 126.000 euro şi 170 puncte WTA.

Următoarea sa adversară va fi americanca Sofia Kenin (21 ani, 6 WTA), a patra favorită, după ce campioana de la Australian Open a învins-o pe Ana Bogdan cu 3-6, 6-3, 6-2. Bara este a treia jucătoare română care ajunge în turul al treilea, după Simona Halep (6-3, 6-4 cu Irina Begu, miercuri) şi Patricia Ţig (6-4, 6-3 cui Christina McHale).

Ana Bogdan, eliminata de Sofia Kenin

Ana Bogdan, locul 93 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, de americanca Sofia Kenin, locul 6 şi cap de serie numărul 4, în turul al doilea al French Open.

Pe arena Philippe Chatrier, jucătoarea română, cu o bună defensivă, a ţinut pasul cu câştigătoarea Australian Open până la 6-3, 3-3. Din acel moment, jucătoarea americană, care a făcut ravagii cu lovitura scurtă, a câştigat nouă din următoarele 11 ghemuri şi s-a impus după o oră şi 51 de minute.

Kenin va evolua în turul al treilea cu Irina Bara.