Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Zendaya a vorbit deschis despre lupta ei cu anxietatea

  • octombrie 12, 2019
  • Amalia Horciag

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Elle, a mărturisit cât de înspăimântător este sentimentul de a vorbi deschis despre tine, dar și cât de ciudat este faptul că un proiect la care a lucrat 8 luni va ajunge să fie văzut de toată lumea.

„Chiar dacă atunci când Euphoria a apărut a fost extraordinar, a fost și extrem de stresant. Mi-a dat anxietate în fiecare săptămână. Cu asta am de-a face – am anxietate. Știu deja că după ce acest interviu se va termina, mă voi gândi la el săptămâni întregi după.”

Actrița-cântăreață a vorbit și despre cum a ajuns să fie mai încrezătoare în forțele proprii:

„Euphoria m-a învățat foarte multe lucruri despre mine. M-a făcut mult mai încrezătoare, deoarece mereu îmi puneam abilitățile la îndoială.

M-a dus într-o direcție creativă unde n-am fost capabilă să ajung până acum. Căutam să am parte de ceva care să mă ajute să dovedesc că pot.

Euphoria m-a ajutat, în cel mai sănătos mod posibil. Vreau întotdeauna să-mi extind limitele, iar faptul că sunt actriță mă ajută să fac lucruri pe care nu le-aș face niciodată, deoarece sunt foarte introvertită.”