Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Vești bune pentru ieșeni! Au fost montate rulourile cu gazon nou. ”Va fi biliard”. Când vor reveni în Copou elevii lui Mihai Teja

  • octombrie 11, 2019
  • Narcis Pohoata

Noul teren de pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou începe să prindă contur. După ce în săptămânile anterioare a fost montată instalația nouă de încălzire și a fost refăcut drenajul, în ultimele zile s-a trecut la montarea rulourilor de iarbă.

Cum vremea a fost frumoasă în această săptămână, lucrările au avansat, iar oficialii Politehnicii Iași sunt optimiști că până duminică terenul va fi acoperit în întregime cu noul gazon.

Astfel, sunt șanse mari ca echipa ieșeană să revină în Copou în a doua jumătate a lunii noiembrie, când este programat meciul cu FC Voluntari, din etapa a 17-a.

Până atunci, timp de aproximativ o lună, noul gazon din Copou va avea timp să se prindă, să se înrădăcineze.

Încă două meciuri la Botoșani

În perioada lucrărilor din Copou, ieșenii își dispută meciurile de pe teren propriu la Botoșani. Până acum, elevii lui Mihai Teja au disputat două meciuri pe ”Municipalul” botoșănean, dar nu au reușit să câștige. Poli a înregistrat două remize în ”exil”, 0-0 cu Hermannstadt și 1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Până la revenirea acasă, Poli Iași va mai disputa încă două meciuri la Botoșani, cu FC Botoșani (etapa a 13-a, luni, 21 octombrie) și CFR Cluj (etapa a 14-a, luni, 28 octombrie). Urmează apoi două deplasări consecutive pentru Poli Iași, cu Astra și Clinceni, o nouă pauză de două săptămâni pentru meciurile echipei naționale cu Suedia și Spania, iar pe 23 noiembrie ieșenii ar putea reveni în Copou.

Adrian Ambrosie: ”Va fi biliard”

Președintele executiv al ieșenilor, Adrian Ambrosie, spune că firma care a contractat lucrările a dat asigurări că suprafața de joc va fi excelentă.

”Până duminică va fi montat tot gazonul, dar este riscant să intrăm pe el în această lună, pentru că este nevoie de o perioadă de timp pentru ca gazonul să se prindă. Ar fi riscant să revenim în Copou pentru meciul cu CFR Cluj, programat la sfîrșitul acestei luni. Dar sută la sută vom juca în Copou cu Voluntariul, în noiembrie. După ce va fi montat în întregime, tereul va fi udat, apoi tuns și cilindrat. Am primit asigurări din partea constructorului că terenul va fi biliard, că va fi foarte bun”, a declarat președintele executiv Adrian Ambrosie.

(Narcis POHOAȚĂ)