Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Un primar PSD dintr-o comună din Botoșani și-a făcut rudele și prietenii cetățeni de onoare și i-a scutit de impozit pe ultima sută de metri a mandatului. Comuna este cea mai săracă din judeţ, dar funcţionarii publici din primărie au cele mai mari venituri!

  • octombrie 15, 2020
  • Narcis Pohoata

La cinci zile după ce a pierdut alegerile locale din 27 septembrie, primarul PSD din comuna botoșăneană Dimăcheni, Ştefan Cojocariu, a convocat o şedinţă de Consiliu Local (CL) extraordinară în care a acordat 35 de titluri de cetăţeni de onoare unor apropiaţi de-ai săi, pe care ulterior i-a scutit de la plata taxelor şi impozitelor locale, transmite Monitorul de Botoșani.

Primarul a luat această decizie în ciuda faptului că secretarul Consiliului Local, Mihaela Chiriac, l-a avertizat că nu are cadrul legal pentru a face atâţia cetăţeni de onoare, deoarece nu există un regulament propriu al CL Dimăcheni în care să fie menţionate condiţiile de acordare şi de retragere a acestor titluri.

Avertismentul apare notat în procesul verbal al ședinței de consiliu local în care a fost adoptată hotărârea inițiată chiar de primar.

Dimăcheni este comuna cea mai săracă din judeţ, dar şi cea în care funcţionarii publici din primărie au cele mai mari venituri.

Foto: Primăria Dimăcheni / Facebook

Citește tot articolul pe Monitorul de Botoșani