Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Ultimatum dat de preşedintele PMP Iaşi preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi

  • iulie 05, 2020
  • Cincu Violeta

Dacă până la data de 15 iulie nu se instaleaza spitalul mobil de la Letcani banii trebuie să revină la drumurile judeţene. Este avertismentul lansat de preşedintele PMP Iaşi.

Redăm integral postarea parlamentarului PMP de Iaşi, Petru Movilă

Daca pana pe 15 iulie nu se instaleaza spitalul mobil de la Letcani, banii care nu au fost platiti pentru acesta, trebuie sa revina pentru drumurile judetene pentru care au fost alocati.Tipic pentru Maricel Popa , nu avem nici spital, nici drumuri.De asemenea si cei care au fost platiti, trebuie recuperati in totalitate.Termenul de realizare a acestui spital, e depasit de multa vreme..Poate ati fost sa vedeti cum arata aceste drumuri, sunt ca dupa bombardament.De la Manzatesti spre Bosia se circula pe langa drumul judetean, de la Podul Iloaie la Madarjac, dezastru total.Se ajunge la Popesti si Madarjac mai usor prin Dumesti sau pe drumul forestier prin Voinesti.Macaresti-Grozesti-Mosna si din drumul judetean spre Andrieseni e la. fel.
Pe drumul judetean Iasi-Horlesti-Movileni-Gropnita-Gocuri–Coarnele Caprei-Belcesti-Ceple ita-Scobinti-Lespezi, abia se lucreaza.