Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Tehnici esențiale pentru mountain biking la Iași

  • septembrie 23, 2019
  • Amalia Horciag

Asociația ProBikeaddiction organizează două evenimente pentru cicliștii din Iași. Primul are loc pe 6 octombrie. Al doilea este un eveniment mai puțin obișnuit

Ioana Amăriuței, ProBike a fost invitata dimineții la Radio HIT. Principalele declarații

Un workshop de mtb essentials, tehnici esențiale pentru mountain biking pe 6 octombrie, duminică în pădure la ciric. Mersul pe bicicletă este a doua etapă a însușirii manevrabilității pe poteca din pădure.

Facem tură de cicloturism din zona poienii cu schit, adică cea mai mare poiană a rezervației Bârnova-Repedea, partea bună este că după tură suntem premiați pentru că am pedalat 30 km.

„Infrastructura  nu  se poate face decât dacă se schimbă mentalități”

Cum a văzut Ioana Amăriuței, ProBike, Ziua fără mașini la Iași?

Principalele declarații:

Am văzut cât de minunat este să vezi copiii jucându-se în stradă. Cânva strada era locul de întâlnire al oamenilor. Cumva s-a redat acel farmec chiar și pentru o zi, semn că trebuie să multiplicăm acest lucru.

Evenimentele au acut loc pe strada Anastasie Panu și pe strada Palat, ne-am adunat cu tot felul de activități. Noi am avut traseu cu bicicleta și ne-am bucurat că am văzut oameni și fără bicicletă care alergau printre jaloane.

Când este ceva nou și cu care nu ești obișnuit cu o amploare mare cred că îți face plăcere să participi, sunt sigură că au fost oameni puțini nemulțumiți, dar a fost duminică și nu cred că cineva a fost deranjat.

Încercăm să facem tot posibilul să delimităm pista de biciclete de trotuar și de șosea și partea cu infrastructura nu se poate face decât dacă se schimbă mentalități.