Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Ștefan Cană, prima reacție după ce a semnat cu Poli Iași. ”Mă bucur că mă întorc acasă. Venirea la Iași nu este un pas înapoi pentru mine”

  • ianuarie 04, 2021
  • Narcis Pohoata

Fundașul central al FCSB-ului, Ștefan Cană, va juca până în vară la Politehnica Iași sub formă de împrumut. Jucătorul de 20 de ani născut în județul Iași a ajuns luni dimineață în Copou și a efectuat deja primul antrenament sub comanda antrenorului Daniel Pancu, după ce a efectuat mai întâi testul Covid-19 alături de noii săi colegi.

Cană a declarat că venirea în Copou nu constituie un pas înapoi în cariera sa, ci dimpotrivă, o șansă în plus de a avea mai multe jocuri în picioare în prima ligă și de a căpăta experiență.

”Sunt bucuros că m-am întors acasă. Nu am apucat să joc pentru Poli Iași până acum și mă bucur că am ocazia. Nu consider că este un pas înapoi pentru mine. Văd această venire la Iași ca pe un pas înainte, pentru că am posibilitatea să joc mai mult. Cei de la FCSB mi-au spus că este mai bine pentru mine să vin să joc la Poli, să prind experiență, să am mai multe meciuri. Sper să joc cât mai mult și să-mi ajut echipa cât pot de mult. Fizic sunt bine, eu zic că pot juca încă din prima etapă”, a declarat pentru ProSport tânărul fundaș Ștefan Cană, care poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în flancul drept al apărării.

(Narcis POHOAȚĂ)