Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Sicriul actriței Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful “Mon Amour” din Piatra Neamț

  • noiembrie 20, 2020
  • Narcis Pohoata

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei a fost depus ieri pe scena cinematografului “Mon Amour” din Piatra Neamț.

Numeroși prieteni, dar și admiratori, au venit să-și ia rămas bun. Sicriul va rămâne acolo vineri și sâmbătă, iar duminică, Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost urcat ieri de militari pe scenă, acolo unde actriței îi plăcea cel mai mult. Atmosfera a fost apăsătoare şi toată procesiunea s-a desfăşurat într-o linişte deplină, în contrast cu ropotele de aplauze care au însoțit-o pe actriță decenii la rând.

Actriţa Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, o vor putea face până duminică, când va avea loc slujba de înmormântare, la biserica de lângă Turnul lui Ştefan Cel Mare din Piatra Neamţ. Actriţa își va găsi odihna veşnică la cimitirul “Eternitatea”, alături de soţul ei. Sursa: Stirileprotv.ro