Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Poli Iași- Foresta Suceava 6-1, într-un meci amical disputat în Copou. Reacțiile antrenorilor Mihai Teja și Petre Grigoraș

  • octombrie 16, 2019
  • Narcis Pohoata

După mai bine de o săptămână de pauză competițională, antrenorul Mihai Teja și-a testat elevii, miercuri, într-un meci amical cu divizionara a treia Foresta Suceava, disputat pe terenul II din Copou.
Poli s-a impus cu scorul de 6-1 (2-1) în fața formației pregătite de fostul său tehnician Petre Grigoraș, golurile fiind marcate de Bălan, Hațiegan, Andrei Cristea, Carlone (2) și Platini, respectiv Cerlincă, din penalty.
Antrenorul Mihai Teja a început meciul în formula Târnovanu – Gallego, Mihalache, Chelaru, Bădic – Breeveld, Passaglia – Hațiegan, Devesa, Popadiuc – Bălan, iar pe parcurs au mai intrat Cobrea, Rusu, Cabral, Diallo, Radu, Carlone, Loshaj, Bârnoi, Platini, Andrei Cristea, Horșia, Francisc Cristea, Agape și Șerban.
Noul venit Gai Assulin nu a jucat, acesta suferind o contractură musculară.
La final, antrenorul Iașiului, Mihai Teja, s-a declarat mulțumit de testul în compania echipei sucevene. ”A fost un antrenament bun, am întâlnit o echipă bună de liga a treia, domnul profesor Grigoraș e un antrenor foarte bun și cu siguranță va face o echipă bună la Suceava. Au fost victorii și vor mai veni. Baza victoriilor este jocul și ușor-ușor sper să vină și victoriile din nou. Sper chiar la primul meci să spargem gheața și să câștigăm, cel cu FC Botoșani”, a declarat Mihai Teja, care a vorbit și despre meciul echipei naționale cu Norvegia: ”Păcat, parcă am văzut echipa mea. Am marcat și am luat gol în ultimele minute, în minutul 90. Cred că echipa a făcut un meci bun, mai ales în a doua repriză. Conduceam, am avut câteva ocazii, am ratat și un penalty. Cred că echipa națională a arătat bine, în special în partea a doua, când am arătat un fotbal bun, un fotbal mai direct și avem speranțe. Atâta timp cât sunt șanse matematice, trebuie să credem în ele”.
De cealaltă parte, antrenorul Forestei, Petre Grigoraș, a declarat: ”A fost un test pentru a mă edifica asupra unor jucători care nu s-au ridicat încă la nivelul așteptărilor până acum. Cred că cel mai bun test a fost pentru Poli Iași, pe care o așteaptă un meci foarte greu acum, într-o dispută aprigă pentru play-off. Dar și pentru noi a fost un test important, să vadă jucătorii care este nivelul ligii I, să vadă cât au de muncă dacă au un scop ascuns de a ajunge pe acolo. Dacă nu, e treaba lor… Ne-am edificat și noi asupra potențialului anumitor jucători, dar astăzi cu atât mai mult ne-am dat seama că e o diferență destul de mare. Și în următoarea perioaadă vom face o analiză pentru a vedea ce este de făcut din iarnă. Obiectivul este cam compromis, din păcate nici eu nu am venit de la început. Îmi pare rău că nu am putut să particip și eu la selecție și la cantonamentul dinaintea începerii campionatului, dar a fost un risc asumat. Cred că până la iarnă ne vom edifica asupra tuturor jucătorilor, iar apoi vor fi schimbări majore, pentru că se dorește performanță, avem condiții net superioare aici pentru liga a treia”.
(Narcis POHOAȚĂ)