Radio Hit

Playlist

PETER GABRIEL - Down To Earth

LINKIN PARK - In The End

ENGELBERT HUMPERDINCK - Quando Quando Quando(2009)

HIT play live

Green Arrow

Selena Gomez, spitalizată într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă

  • octombrie 11, 2018
  • Amalia Horciag

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez a fost spitalizată după o cădere nervoasă, de două ori în ultimele două săptămâni, iar, în prezent, se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

În ultima săptămână din septembrie, artista în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar aceste analize arătau un număr alarmant de mic de leucocite în sângele cântăreţei, potrivit unor surse citate de tmz.com. Câteva zile mai târziu, Selena a fost externată, dar a fost reinternată după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.

Selena Gomez a fost apoi mutată într-o clinică psihiatrică de pe coasta de est a SUA.

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe reţelele de socializare online, notând: „Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor”.

Iar într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că depresia „i-a consumat cinci ani din viaţă”.