Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Ședință fără respectarea regulilor la PNL Iași. Au participat Costel Alexe și Mihai Chirica

  • iunie 28, 2020
  • Cincu Violeta

Ședință fără respectarea regulilor obligatorii de precauție, la PNL Iași. Organizația liberală a avut duminică o ședință a comitetului director în care a fost validată candidatura la primăria Iași a actualului edil, Mihai Chirica.

Publicația 7iași informează că reuniunea ar fi avut loc în spațiul unui restaurant, fără a fi respectate normele de distanțare socială sau obligativitatea purtării măștii.

Potrivit presei locale, la eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, iar din imagini se poate vedea că foarte puține dintre acestea purtau măști.

Totodată, distanța dintre scaune nu este nici pe departe de un metru și jumătate.

Potrivit normelor în vigoare, evenimentele private la interior nu pot depăși 20 de participanți, în timp ce evenimentele organizate la exterior trebuie să se încadreze în limita a 60 de persoane.

Liberalii susțin însă într-o postare pe rețelele de socializare că toate rigorile legii au fost respectate. Spațiul ar fi fost unul public, mai exact un cort de evenimente, cu o capacitate de 600 de persoane.

Mai mult, PNL Iași susține că participanții au păstrat distanța de 1,5 metri și au purtat măști. La eveniment a participat ministrul Mediului Costel Alexe și primarul Mihai Chirica.

Sursa foto: 7iasi.ro

Sursa Digi 24