Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Se deschide șantierul din Tudor Vladimirescu

  • august 13, 2019
  • Cincu Violeta

Primul pe care îl vom deschide va fi Tudor Vladimirescu între Calea Chișinăului și Bucșinescu. DEclarația a fost făcută în Play the Day de părimarul municipiului Iași. 

Declarațiile edilului șef referitoare la șantiere

Primul șantier este cel din Tudor Vladimirescu între Calea Chișinăului și Bucșinescu unde  începem să demontăm linia de tramvai complet ruptă și care nu mai prezintă siguranță în exploatare. Astăzi avem o discuție cu constructorul pentru a demara în condiții de trafic. Ei au sugerat închiderea completă  a unei benzi, să circulăm în anumite sectoare pe sens unic o să fie destul de dificil. O să găsim legături pe Splai. Podul Tudor Vladimirescu o să-l lăsăm pe anul viitor, continuăm lucrările pe aleea Tudor Nicolae unde  mai avem aproximativ 450 de metri de asfalt din cei 2,28 km de drum complet modernizat pe care îl vom termina pe la sfârșitul lunii septembrie. Se lucrează și pe Iași -Voinești unde sperăm să terminăm până la sfârșitul lunii noiembrie.

Podul peste Bhalui deja s-a terminat partea de infrastructură într-o săptămână turnăm bala de beton, din două turnări o să le facem în aceeași săptămână să puutem să circulăm din noiembrie. Peste 40 de puncte de lucru, niciunul nu este abandonat pe toate se lucrează.