Radio Hit

Playlist

JENNIFER HUDSON - All Dressed In Love

T - RIO

TORI AMOS - Cornflake Girl

HIT play live

Green Arrow

Sărbătoare în vestiarul Politehnicii Iași după meciul cu FC Botoșani. Cui dedică fotbaliștii Politehnicii acest succes

  • decembrie 07, 2018
  • Narcis Pohoata

Stoperul Cosmin Frăsinescu spunea înaintea partidei de la Botoșani că adevărata față a Politehnicii Iași nu este cea din perioada nefastă din ultimele runde și le promitea fanilor că echipa din Copou poate mult mai mult. Și a avut perfectă dreptate.

În ciuda faptului că a început practic meciul de la 0-1, Poli a avut o reacție de echipă mare în derby-ul Moldovei cu FC Botoșani și a reușit să întoarcă rezultatul chiar înante de pauză, prin două goluri marcate de Platini și Flores. Ca și la Giurgiu, cu Astra, în precedenta deplasare, Iașiul s-a impus cu 2-1 după ce a fost condusă, pe fondul unui joc foarte bun, după ce a pus o presiune constantă pe adversar, golurile venind firesc.

Echipa lui Flavius Stoican a demonstrat din nou că se simte foarte bine în compania Botoșaniului, echipă pe care a taxat-o mai de fiecare dată în ultimele sezoane. Așa s-a întâmplat și în această stagiune, când a obținut 6 puncte după un simetric 2-1. Și chiar dacă ”nașul” Andrei Cristea al rivalei din regiune nu s-a mai regăsit pe lista marcatorilor, așa cum s-a întâmplat aproape de fiecare dată în ultimele meciuri, golgeterul Iașiului a stat la originea ambelor goluri. La primul a combinat cu Sin înainte de centrarea decisivă pentru ”capul” lui Platini, iar la al doilea a șutat mingea în bară din lovitură liberă, după care Flores a punctat pentru 1-2.

Sărbătoare în vestiar. Ce discurs a ținut Stoican

După meci, ieșenii au încins hora bucuriei în vestiar și au scandat ”să vină banii, să vină baniila băieți”. Ca de obicei, antrenorul Flavius Stoican a ținut un scurt speech în vestiar. ”Băieți, ați făcut un joc senzațional. Ați pasat, ați făcut un joc ca la carte! Bravo vouă!”, le-a transmis Flavius Stoican jucătorilor, după care elevii săi i-au scandat numele secunde în șir.

Victorie dedicată președintelui Adrian Ambrosie

Cosmin Frăsinescu, unul dintre căpitanii echipei ieșene, a declarat că întregul vestiar îi dedică acest succes de la Botoșani președintelui executiv Adrian Ambrosie.

”Ne bucurăm că am legat două rezultate pozitive, sperăm ca duminică să vină și prima victorie pe teren propriu după mult timp și să-i facem din nou fericiți pe suporterii noștri. Aș vrea să le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această perioadă grea, dar în mod special domnului președinte Adrian Ambrosie, căruia vrem să îi dedicăm victoria de la Botoșani. A trecut și dumnealui printr-o perioadă dificilă, am văzut că a fost târât pe nedrept și într-un scandal. Îl cunoaștem de mult timp și suntem siguri că nu este nimic real. Sunt convins că dânsul va rămâne și de acum înainte alături de noi și ne va sprijini ca până acum. Este foarte important să fim în continuare o adevărată familie”, a punctat Cosmin Frăsinescu, una dintre vocile ”grele” ale vestiarului din Copou.

”Ne putem apropia din nou de obiectiv”

Frăsinescu este convins că Poli poate lega câteva victorii pe acest final de an, iar o serie bună de rezultate ar putea apropia din nou echipa ieșeană de zona play-off.

”Ne-am îndepărtat prea mult de play-off, dar dacă legăm câteva victorii după această reușită de la Botoșani, putem reintra în cărți. Am făcut un meci bun la Botoșani, am fost mai buni decât ei. Dacă vom elimina greșelile și nu vom mai face cadouri, vom putea avea rezultate bune. Vom lua fiecare meci în parte și sperăm să legăm câteva victorii. Acest rezultat foarte bun ne va da încredere. Cei de la Botoșani au avut o atitudine mai superioară de multe ori și nu înțeleg de ce. Până la urmă suntem două echipe echilibrate, dar pe noi istoria ne-a ajutat până acum, am fost mai buni în ultimele meciuri”, a punctat Cosmin Frăsinescu.

(Narcis POHOAȚĂ)