Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Săptămână plină de tenis de calitate la Baza Sportivă Ciric. Astăzi debutează Campionatele Naționale Individuale Under 18 de tenis de câmp. Spectatorii nu au acces în baza sportivă

  • august 01, 2020
  • Narcis Pohoata

Astăzi debutează la Baza Sportivă Ciric Campionatele Naționale Individuale Under 18 de tenis de câmp, competiție organizată de municipiul Iași în parteneriat cu SC Concorde Service Center și care se va desfășura fără spectatori.

Până pe 9 august, cei 112 sportivi participanți se vor întrece pe cele șase terenuri impecabil amenajate în interiorul complexului sportiv de la Ciric.

”Naționalele” de juniori ”pregătesc” practic baza pentru al doilea mare eveniment sportiv care va avea loc în perioada 14 – 20 septembrie, Turneul ATP de tenis profesionist Concord Iași Open. Puternicul turneu este organizat de Primăria Municipiului Iași și SC Concorde Service Center, având ca participanți nume importante din tenisul mondial.

”Interesul este deosebit pentru Campionatul Național, se așteaptă 300-400 de persoane la Iași, jucători și aparținători. Va fi un eveniment important pentru orașul nostru prin care pregătim practic turneul internațional din luna septembrie”, a declarat Andrei Oriță, organizatorul celor două evenimente.

(Narcis POHOAȚĂ)