Radio Hit

Playlist

@ HitUnderground Jingles 04 - @ HitUnderground Jingles 04

Bondax - Giving It All

HitUnderground 18iul19 interventii 05 - HitUnderground 18iul19 interventii 05

HIT play live

Green Arrow

Sănătatea, zguduită de un nou scandal! Percheziţii la firme şi persoane care ar fi vândut spitalelor dezinfectanţi neconformi pentru distrugerea bacteriilor

  • martie 19, 2019
  • Narcis Pohoata

Poliţiştii fac percheziţii, marţi, în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale care ar fi vândut unor spitale dezinfectanţi care nu îndeplineau standardele de performanţă în distrugerea bacteriilor.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fac, marţi dimineaţă, cinci percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale ce produc, importă şi comercializează produse biocide.

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat că acţiunea se desfăşoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, zădărnicirea combaterii bolilor şi comercializarea de produse alterate.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2018, ar fi fost fabricate şi vândute către diverse spitale produse biocide utilizate la dezinfecţia suprafeţelor, care însă nu îndeplineau standardele de performanţă în distrugerea bacteriilor.

Mediafax