Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Să vă fie rușine! Negativi la Covid, negativi și la fotbal! Poli Iași a pierdut lamentabil cu 3-0 la Clinceni și este aproape retrogradată în Liga 2

  • iulie 26, 2020
  • Narcis Pohoata

Poli Iași se testează aproape săptămânal de Covid-19, dar mai bine s-ar testa la fotbal. Dacă la coronavirus rezultatele au ieșit negative pe linie, inclusiv la Cabral, testat inițial pozitiv, la fotbal elevii lui Mircea Rednic sunt mai rău decât negativi. Penibili!

Scăpată de amânarea meciului cu Clinceni de retestările negative ale lui Cabral, Poli a intrat în cele din urmă pe teren și s-a făcut de râs. Academica a șters pe jos cu trupa lui Rednic și s-a impus cu un neverosimil 3-0 (1-0), după un meci în care atitudinea oaspeților a fost sub orice critică.

Apatică, fără vlagă, fără orizont, indolentă, fără șut pe poartă, așa a arătat la Clinceni Politehnica, o echipă care avea nevoie de victorie pentru a mai spera la menținerea în Liga I.

”Tonul” dezastrului a fost dat de… Cabral. Adică cel aflat în centrul atenției în ziua premergătoare meciului. Fundașul dreapta olandez a comis în minutul 9 un fault total aiurea în careu asupra lui Șut, iar penalty-ul a fost transformat cu siguranță de Albu pentru 1-0.

În continuare, Poli a arătat la fel de palidă și nu a avut reacție, iar gazdele au profitat în repriza a doua și au mai marcat de două ori prin același Albu (66) și Robert Ion (90+2).

S-a terminat 3-0 pentru Clinceni, care și-a asigurat menținerea în Liga I după acest succes, în timp ce Poli rămâne pe loc de baraj și păstrează doar șanse pur teoretice de a se salva. La cum joacă, trupa lui Rednic mai poate spera doar la baraj, iar colacul de salvare ar putea veni de la Adunarea Generală a LPF care ar putea decide să nu retrogradeze nimeni.

(Narcis POHOAȚĂ)