Radio Hit

Playlist

AXWELL and INGROSSO - Dreamer

- RADIO HIT 94.9FM

JANELLE MONAE - Make Me Feel (RadioEdit)

HIT play live

Green Arrow

România încheie fără medalie Campionatul Mondial de judo de la Baku

  • septembrie 26, 2018
  • Narcis Pohoata

Sportivul român Daniel Natea s-a oprit în turul al doilea al cat. +100 kg, miercuri, la Campionatele Mondiale de judo de la Baku (Azerbaidjan). 

Natea (FOTO) a trecut în primul tur de letonul Raivis Cakstins, dar apoi a fost învins de georgianul Guram Tuşişvili, care ulterior s-a calificat în semifinale.

România a participat cu şase judoka la Mondialele de la Baku, Alexandru Raicu (73 kg), Daniel Natea (+100 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chiţu (52 kg), Corina Ştefan (57 kg) şi Ştefania Adelina Dobre (63 kg), fără a obţine vreo medalie, scrie Agerpres.

Competiţia reuneşte 758 de judoka din 125 de ţări, 460 la masculin şi 298 la feminin.

La ediţia de anul trecut, de la Budapesta, România nu a obţinut nicio medalie, câştigând două de argint la ediţia precedentă, în 2015, la Astana, prin Andreea Chiţu (cat. 52 kg), Corina Căprioriu (acum Ştefan, cat. 57 kg).

Ultima şansă a delegaţiei României a rămas concursul pe echipe mixte, în care tricolorii vor debuta contra Turciei. Lotul României este format din Corina Ştefan (57 kg), Ştefania Adelina Dobre (70 kg), Alexandra Mazilu (+70 kg), Alexandru Raicu (73 kg), Eduard Şerban (90 kg) şi Daniel Natea (+90 kg).