Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Remiză la debut de retur pentru Poli Iași, 1-1 în deplasare cu Chindia

  • ianuarie 13, 2021
  • Narcis Pohoata

Poli Iași a debutat cu o remiză în noul an, 1-1 (0-1) cu Chindia Târgoviște, la Buftea, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii I, prima din retur.

Prima repriză a fost dominată de echipa gazdă, care a marcat la prima și singura ocazie, prin Denis Dumitrașcu. În minutul 13, mijlocașul Chindiei a prins un șut puternic din afara careului, pe direcția portarului, dar goal-keeperul ieșenilor, Ianoș Brânză, a intervenit greșit și și-a respins balonul în propria poartă.

Poli Iași a echilibrat jocul în repriza a doua și după o mare ocazie ratată de Calcan (60, șut respins de Aioani, cu palma), Andrei Cristea a restabilit egalitatea trei minute mai târziu. Passaglia a bătut bine un corner de pe partea stângă, Frăsinescu a deviat cu capul la bara a doua, de unde Andrei Cristea, pe fază, a marcat pentru 1-1. Același Andrei Cristea, ajuns la o șaptea reușită în acest sezon, a avut șansa golului victoriei în prelungiri, dar portarul Aioani a respins în extremis balonul șutat de la marginea careului de golgeterul Iașiului. Un 1-1 echitabil după aspecul jocului, rezultat bun pentru moralul echipei ieșene, dar jocul oaspeților a lăsat mult de dorit în multe momente, în special în prima parte.

Poli Iași bifează al treilea meci consecutiv fără eșec (două remize și o victorie), fiind cea mai lungă serie de invincibilitate din acest sezon. Iașiul rămâne pe locul 15, cu 15 puncte, în timp ce Chindia urcă pe loc de play-off, cu 21 de puncte, devansând Viitorul, care a coborât pe locul 7.

(Narcis POHOAȚĂ)