Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Reacţia managerului Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, după ce a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

  • noiembrie 21, 2020
  • Narcis Pohoata

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a fost condamnată, vineri, la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzată că a primit mită de la 124 de studenţi. Decizia este definitivă.

Medicul Carmen Dorobăţ a reacţionat, vineri, după anunţul magistraţilor, precizând că a luat act cu tristeţe de decizia instanţei.

“Am luat act de decizia justiţiei, sigur, cu tristeţe. Cu aceeaşi sinceritate voi sta la dispoziţia pacienţilor ca şi până acum, cu aceeaşi implicare în momentele acestea de pandemie“, a declarat medicul Carmen Dorobă, managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Ea nu a precizat dacă va mai rămâne la conducerea spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Curtea de Apel Iaşi a decis, vineri, condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare a medicului Carmen Dorobăţ, şefa Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, în timp ce soţul acesteia, Gheorghe Dorobăţ, a primit doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare.

Cei doi sunt acuzaţi că au au primit mită de la 124 de studenţi ai UMF Iaşi pentru a fi promovaţi la examene.

Carmen Dorobăţ nu va avea dreptul să predea timp de cinci ani la UMF Iaşi, au mai decis judecătorii.

Soţii Dorobăţ nu şi-au recunoscut faptele pe care le-au comis în anul 2014, cei doi fiind şi arestaţi în anul 2015.

Potrivit rechizitoriului procurorilor DNA, în perioada iunie-iulie 2014, Carmen Dorobăţ ar fi cerut şi primit suma totală de 5.400 de euro, de la 57 de studenţi de la Facultatea de Medicină Dentară.

Detalii pe News.ro