Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Război intern în PSD! Mihai Fifor nu mai conduce campania Vioricăi Dăncilă. Baronii locali au preluat conducerea: printre ei, Gabi Firea și Dumitru Buzatu

  • octombrie 12, 2019
  • Narcis Pohoata

Cei mai importanți lideri din PSD i-au reproșat Vioricăi Dăncilă, în cadrul CEx de vineri, că ia decizii greșite din cauza sfaturilor pe care le primește de la Mihai Fifor, au declarat surse din partid pentru G4Media. Paul Stănescu ar fi cerut demisia lui Fifor din funcția de secretar general al PSD, dar Dăncilă s-ar fi opus argumentând că astfel de decizii pot fi luate doar în cadrul Congresului PSD.

Greii PSD l-au mai taxat pe Fifor și pentru faptul că aruncă informații false în spațiul public. Viorica Dăncilă le-a cerut colegilor să hotărască cine se va ocupa în continuare de campania electorală pentru alegerile prezidențiale, iar social-democrații din CEx ar fi votat, în unanimitate, debarcarea lui Mihai Fifor de la conducerea campaniei: ”Mihai Fifor nu mai este șeful campaniei PSD pentru alegerile prezidențiale, s-a votat în unanimitate să nu mai răspundă de aceste activități”, au declarat sursele G4Media.

În prezent, de campania pentru prezidențiale s-ar ocupa mai mulți lideri din fiecare regiune, printre care și Gabriela Firea și Dumitru Buzatu. În privința consultărilor de la Cotroceni, liderii PSD i-ar fi cerut Vioricăi Dăncilă, în cor, ca PSD să nu participe, au mai spus sursele G4Media.

G4media.ro