Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Premierul Orban: „La şcoală copilul este în siguranţă şi le transmit părinţilor acest mesaj. Riscul de îmbolnăvire la şcoală este minim”

  • septembrie 15, 2020
  • Narcis Pohoata

Premierul Ludovic Orban a transmis părinţilor că la şcoală copilul este în siguranţă şi că riscul de îmbolnăvire a unui elev într-o unitate de învăţământ este minim, deoarece copiii poartă mască la ore şi sunt sub supravegherea cadrelor didactice.

Orban a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că toată lumea a fost speriată de deschiderea şcolilor, dar că lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum au fost prezentate evenimentele.
„În ceea ce priveşte deschiderea şcolii, vreau să spun doar atât. Trei săptămâni a fost ceva, o nebunie, parcă era prezentată o deschidere de an şcolar, toată lumea era speriată, nu s-a întâmplat aşa cum au fost prezentate evenimentele. Vedem rezultatele peste două săptămâni. La şcoală copilul este în siguranţă şi le transmit părinţilor acest mesaj. La şcoală copiii poartă mască, la şcoală copiii sunt sub supravegherea cadrelor didactice, riscul de îmbolnăvire a unui copil la şcoală este minim. La şcoală copiii sunt mai în siguranţă decât când sunt liberi, când nu sunt sub supravegherea părinţilor, poate mulţi care nu au fost luaţi de părinţi de la şcoală s-au dus ei împreună fără mască în diferite locuri, dar la şcoală copiii sunt în siguranţă. Cadrele didactice, managementul şcolilor iau toate măsurile astfel încât riscul de răspândire la şcoală a virusului să fie minim”, a afirmat Orban.
El a spus că vor fi conectate la internet 3.300 de unităţi de învăţământ, fiind depăşit numărul anunţat iniţial, de 2.800.

viewscntNews.ro