Radio Hit

Playlist

THE RASMUS - In The Shadows

Dominic Fike - 3 Nights

Freya Ridings - Castles

HIT play live

Green Arrow

POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unui pasager grec care a pierdut avionul Ethiopian Airlines, prăbuşit la scurt timp după decolare. Bărbatul povesteşte cum a pierdut avionul morţii – FOTO

  • martie 13, 2019
  • Narcis Pohoata

Un bărbat susţine că a pierdut în ultima clipă zborul Ethiopian Airlines, care s-a prăbuşit duminică cu 157 de persoane la bord, relatează Buzzfeed News.

Antonis Mavropoulos a distribuit o fotografie cu biletul de îmbarcare pe Facebook, aceasta fiind acompaniată de o descriere emoţionantă, intitulată „Ziua mea norocoasă”. Bărbatul dezvăluie în postare evenimentele care au dus la pierderea zborului 302.

Avionul cu destinaţia spre Nairobi a decolat la 08.38 de la aeroportul international Addis Ababa Bole şi a pierdut contactul cu baza şase minute mai târziu, conform reprezentanţilor companiei Ethiopian Airlines. Printre pasagerii de la bordul avionului Boeing 737 Max 8 se numărau 149 de călători şi opt membri de personal.

Bărbatul locuieşte în Grecia şi conduce o companie de reciclare. Acesta călătorea spre Nairobi pentru o conferinţă despre ecologie, cu un zbor de legătură în Addis Ababa. Atunci când primul său zbor a aterizat în Etiopia, Mavropoulos spune postului de ştiri grecesc Skai TV că a avut mai puţin de 30 de minute la dispoziţie pentru a ajunge la poarta de îmbarcare.

Iata postarea integrala:

10 martie 2019-ziua mea norocoasă
Fugind pentru a prinde zborul et 302 addis abeba – nairobi, care s-a prăbuşit la 6 de minute după decolare, am avut nervii mei pentru că nu a fost nimeni care să mă ajute să merg repede. L-am pierdut timp de două minute, când am ajuns, îmbarcarea a fost închisă şi m-am uitat la ultimii pasageri din tunel care au intrat – am ţipat să mă bag, dar nu au permis asta. De fapt, zborul a pierdut-o pentru ca nu am dat o valiza (altfel s-ar astepta la mine timp de 10-15 minute sau mai mult, pentru ca gasirea unei valize incarcate vrea cel putin 40 minute). De asemenea, după cum am învățat mai târziu, am pierdut-o pentru că am ieșit primul și foarte repede din avion și ambasadorul de legătură care a venit să mă primească nu m-a găsit

Oamenii de la aeroport, m-au promovat la următorul zbor care ar fi plecat la 11:20, şi-au cerut scuze pentru deranj şi m-au transferat într-un salon frumos pentru aşteptare.

Pe 10:50, în timp ce ne-am alăturat următorului zbor, doi ofiţeri de securitate m-au informat că din motive de securitate pe care un ofiţer superior îmi va explica, nu vor permite îmbarcarea mea. În protestele mele intense, nu au lăsat nici o marjă de discuţie şi m-au condus la superiorul lor, la departamentul de poliţie al aeroportului.

Mi-a spus cu blândeţe să nu protestez şi să-i mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că eu sunt singurul pasager care nu a intrat în zborul et 302 care lipseşte. Şi de aceea nu mă pot lăsa să plec, până nu aflu cine sunt, pentru că nu m-am urcat în avion şi totul. La început am crezut că minte, dar stilul lui nu a lăsat nici o urmă de îndoială.

Am simţit pământul pierdut sub picioarele mele, dar m-am întors în 1-2 de secunde pentru că m-am gândit că altceva se va întâmpla, o problemă de comunicare, poate. Oamenii au fost amabili, au cerut ca ei să întrebe, ei sunt elementele mele şi să mă lase să aştept.

M-au pus să stau într-o cameră de zi şi mi-au spus să aştept acolo până când mă vor avertiza.

M-am uitat pe internet pentru a găsi elemente pentru zbor, prietenii din nairobi m-au informat că la 30 de minute după ce timpul aşteptat nu a aterizat şi nu a existat nici o informaţie despre norocul ei şi dintr-o dată toate wifi-ul de la aeroport.

Din fericire există sms – de la prieten apropiat am aflat că zborul s-a prăbușit aproape doar a decolat și că problema a fost de a merge în mass-media greacă.

Apoi mi-am dat seama că trebuie să-mi contactez imediat proprii oameni şi să le spun că nu am fost în şi că pentru două mici circumstanţe aleatorii am pierdut zborul – în momentul în care am făcut acest gând m-am prăbuşit pentru că atunci exact mi-am dat seama cât de norocos

Acest text pe care l-am scris pentru a-mi gestiona şocul. O postez pentru că vreau să le spun tuturor că invizibil şi, nēmatídia de avere, circumstanţele în afara planului crosetez web-ul în care viaţa noastră este luată. Sunt milioane de fire mici pe care aproape că nu le simţim niciodată, dar unul de spart este suficient pentru a hrăni întreaga pânză instantaneu.

Pe bune, e prima data cand ma bucur ca am scris o postare si sunt recunoscatoare sa traiesc si ca am atatia prieteni care m-au facut sa simt dragostea lor – pupici la toti si un calduros iti multumesc pentru sprijinul tau emoționant. Trimitere specială de citare pentru chirurgie timpurie și sprijin la Jeroen Par Dijk Panos Fragiadakis Haris Kamariotakis și un mare rău familiei mele pentru șocul pe care l-ați căutat.

Poate nu prea vechi pentru a rock n roll – dar cu siguranță prea tânăr pentru a muri…

Duminică 10/3/2019, 13:00 addis abeba, etiopia