Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Poli Iaşi, învinsă în Bănie de Universitatea Craiova cu 1-0, în primul meci al etapei a 6-a a Ligii I. Accidentare gravă pentru Koljic – VIDEO. Reacţia lui Ovidiu Mihalache

  • octombrie 03, 2020
  • Narcis Pohoata

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Fanii craioveani au mers la spital pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Koljic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu -Bic (Mateiu ’82), Cicâldău (Screciu ’76), Nistor – Ivan, Koljic (Bărbuţ ’43), Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: Axinte – Onea (Popadiuc ’88), Mihalache, Baxevanos, Buşu – Breeveld, Vanzo (Acka ’66), Pasaglia -Platini (Cabral ’46), Cristea (Zajmovic ’46), Calcan. Antrenor: Daniel Pancu

Cartonaşe galbene: Vlădoiu ’24 / Passaglia ’90

Cartonaş roşu: Mihalache ’37

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe.

Arbitru de rezervă a fost Iulian Dima, iar observator Augustus Constantin.

Ovidiu Mihalache: ”Dumnezeu mi-e martor că n-am avut nici cea mai mică intenție să-l lovesc pe Elvir Koljic. La o asemenea accidentare cred că meritam un milion de cartonașe roșii”. Prima reacție a clubului din Copou

Fundașul central ieșean Ovidiu Mihalache este devastat după ce l-a accidentat grav pe atacantul Elvir Koljic. Fotbalistul care va împlini peste două luni vârsta de 36 de ani și-a cerut scuze imediat după meci, cu lacrimi în ochi, dar a ținut să sublinieze că intrarea nu a fost intenționată. Iar faptul că la cei 36 de ani ai săi ”Mache” este la doar prima eliminare direct spune totul despre comportamentul în teren al stoperului ieșean.

”Dumnezeu mi-e martor că n-am avut nici cea mai mică intenție să-l lovesc pe Elvir Koljic și să-i provoc o asemenea accidenatare! În acel moment, vă spun sincer că am fost uimit când arbitrul mi-a arătat cartonașul galben pentru că, in timpul duelului cu Elvir Koljic, eu n-am simțit să-l fi atins. După ce Ovidiu Hațegan mi-a arătat cartonașul roșu, am conștientizat că accidentarea e gravă! Ghinion pentru Elvir, dar și pentru mine.

E un sentiment dureros să știi că ai provocat o asemenea accidentare cuiva. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva! Pentru Elvir Koljic urmează o perioadă foarte, foarte grea, cu recuperare, să stea atâta timp in afara terenului …. Și pentru mine e greu pentru că trebuie să suport toate criticile care mi se aduc! La o asemenea accidentare cred că meritam un milion de cartonașe roșii, dar dacă va uitați pe reluări vă dați seama că n-am avut nici cea mai mică intenție să-l lovesc și să-i provoc o asemenea accidentare.

Îmi pare nespus de rău! Le cer scuze lui Elvir, familiei lui și tuturor celor implicați in viața echipei Universitatea Craiova!

Multă sănătate, Elvir!”, a declarat Ovidiu Mihalache.

Reacția clubului ieșean

Oficialii au reacționat printr-un comunicat după accidentarea gravă a atacantului Elvir Koljic, afirmând că stoperul Ovidiu Mihalache nu a avut nici cea mai mică intenție de a-și scoate adversarul din joc.

”Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași își exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universității Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicați atacantul gazdelor și fundașul echipei noastre, Ovidiu Mihalache.

La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat și reprezentanților formației craiovene, susținând că a avut doar intenția de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat și de reluările TV din mai multe unghiuri. De asemenea, fundașul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonașul roșu.

Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, și-a exprimat speranța că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede și va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-și etaleze calitățile fotbalistice în meciurile oficiale”, au precizat oficialii echipei din Copou prin intermediul unui comunicat.

Andrei Cristea, mesaj pe Facebook pentru fostul său coleg

La rândul său, golgeterul Politehnicii Iași, Andrei Cristea, a postat pe Facebook un mesaj pentru fostul său coleg din Bănie. ”La câți portari ai învins, accidentarea asta va fi ca o lovitură de la 11 metri. Însănătoșire grabnică!”, a scris Cristea, postarea fiind însoțită de o fotografie în care Koljic se bucură alături de Andrei pentru o reușită a ieșeanului, atunci când cei doi erau coechipieri în Bănie.

(Narcis POHOAȚĂ)