Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

O asistentă medicală infectată cu Covid-19 s-a externat din spital la cerere și ar fi infectat mai multe persoane. Femeia este cercetată disciplinar

  • iulie 08, 2020
  • Narcis Pohoata
Patru asistente medicale și patru pacienți de la Spitalul CFR Timișoara au COVID-19, iar una dintre asistente este cercetată disciplinar pentru că nu a purtat echipamentul de protecție și ar fi transmis virusul, scrie tion.ro. Mai mult, asistenta, care era asimptomatică, s-a externat din spital la cerere.
În 1 iulie, o asistentă medicală de la Spitalul CFR din Timișoara a fost depistată cu coronavirus, apoi au fost confirmate cu COVID alte 7 persoane – trei asistente medicale și patru pacienți.
Prima asistentă depistată cu coronavirus a fost internată la Spitalul Victor Babeș, însă s-a externat la cerere, fiind asimptomatică.
Ea va fi cercetată disciplinar și este posibil să i se facă și plângere penală pentru nerespectarea măsurilor privind prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, în condițiile în care nu a purtat echipament de protecție, a anunțat miercuri Spitalul CFR Timișoara.
Conducerea spitalului a anunțat că a fost începută o anchetă privind situația epidemiologică ivită.
Cititi articolul complet pe tion.ro.