Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Noi întăriri pentru Daniel Pancu. Un atacant muntenegrean și un mijlocaș din Venezuela vor semna cu Poli Iași. Când vine Dylan Flores în Copou

  • ianuarie 14, 2021
  • Narcis Pohoata

Poli Iași continuă să se întărească în toate compartimentele. După ce antrenorul Daniel Pancu a declarat că mai vrea jucători, oficialii grupării din Copou au ajuns la un acord cu doi noi fotbaliști străini. În această seară vor ajunge în Copou atacantul muntenegrean Uros Djuranovic și mijlocașul venezuelean Rafael Acosta, cei doi urmând să semneze contractele după ce vor efectua vizita medicală.

Rafael Acosta, 31 de ani, a jucat ultima oară la echipa cipriotă Olympiakos Nicosia, dar din luna martie a anului trecut nu a mai evoluat, fiind în urmă cu pregătirea.

În schimb, atacantul muntenegrean Uros Djuranovic, în vârstă de 26 de ani, a evoluat ultima dată la echipa sârbă de primă ligă Radnicki Nis și chiar s-a numărat printre marcatori în ultima etapă. Djuranovic a punctat într-un meci disputat împotriva formației Backa Topola, fosta adversară a FCSB-ului în Europa League. Muntenegreanul are și două prezențe în naționala Under 21 a țării sale.

Ieșenii au ajuns la un acord și cu costaricanul Dylan Flores, iar acesta este așteptat până a sfârșitul acestei săptămâni la Iași, pentru a semna contractul.

Conducerea grupării ieșene a anunțat că în următoarele zile vor mai veni cel puțin doi jucători în afara celor amintiți mai sus, existând posibilitatea și ca Daniel Pancu să se despartă de cel puțin un jucător rămas în lotul actual.

(Narcis POHOAȚĂ)