Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Mircea Rednic: ”Sunt sigur că vom face o figură frumoasă în acest play-out”. Ieșenii vor juca pe o primă consistentă promisă de tehnician: ”Să lupte și pentru bonusul lui Coach”

  • iunie 17, 2020
  • Narcis Pohoata

Ajunsă pe loc de baraj după eșecul din etapa anterioară cu Viitorul, Poli Iași are nevoie ca de aer de un succes în meciul cu Academica Clinceni, programat joi, în Copou. Antrenorul Mircea Rednic a subliniat importanța acestui meci în cadrul unei conferințe de presă și este încrezător că după victoria pe care elevii săi o vor obține în fața Clinceniului echipa din Copou va face o figură frumoasă în play-out.

”Nu mai vorbesc despre importanța meciului. Știți foarte bine de situația în care suntem noi, venim după o înfrângere cu Viitorul. Doamne ajută să vină o serie de șapte meciuri fără înfrângere, așa cum spunea președintele Ciprian Paraschiv. Eu cred, am mare încredere în băieți și sunt sigur că începând cu victoria de mâine vom face o figură frumoasă în acest play-out. Pentru noi e foarte important să câșigăm mâine, să pregătim bine jocul. Eu am mare încredere în jucători și trebuie să luăm cele trei puncte. Nu e ușor, pentru că mie îmi place Clinceniul, felul lor de a juca. Și cu Voluntariul au avut un gol valabil la 1-0. Dar joacă deschis, și-au creat ocazii și vom avea un meci dificil”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă. Tehnicianul a explicat ce l-a nemulțumit la jucătorii săi în meciul pierdut la Ovidiu, cu Viitorul: ”Am rămas un pic dezamăgit de startul nostru de joc, a trebuit să așteptăm ca Viitorul să înscrie ca să ieșim la joc. Asta am discutat și la analiză cu ei, nu am înțeles de ce am jucat cu trac, de ce nu am jucat cu mai multă încredere. Le-am spus și înainte de joc, am încredere în acest grup și sunt sigur că dacă începeau cu mai mult curaj și nu începeau jocul de la 1-0, veneam cel puțin cu un punct”.

Primă specială de la Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic le-a promis elevilor săi o primă specială dacă vor câștiga meciul cu Academica Clinceni. Tehnicianul a declarat că jucătorii Politehnicii vor încasa după meci aceeași sumă promisă și la meciul anterior cu Viitorul, primă ratată după ce ieșenii au pierdut cu 1-2.

”Băieții vor juca pe aceeași primă pe care nu au luat-o la Viitorul. Nu e vina mea. M-am întâlnit și acuma cu Passaglia și i-am zis în trecere… ce să fac? El are și bonus. Pentru că eu i-am spus: ”Băi, tu când dai gol? Că tu niciodată nu dai gol!”. Și mi-a spus: ”O să vezi că o să dau gol! Dar îmi dai un bonus”. Și am zis că-i dau, iar acuma, după ce a dat gol, trebuie să-i dau un bonus. Au avut un bonus din partea mea și la Viitorul, o să aibă și mâine. Depinde doar de ei. Să nu se mai plângă de salarii. Să lupte să-și ia și bonusurile oficiale pe care le au în contract, dar și bonusul lui Coach”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Conform unor surse, bonusul promis de Mircea Rednic la meciul cu Viitorul a fost de aproximativ 15.000 de euro, astfel că aceeași sumă va fi pusă pe masă în vestiar și la meciul de joi.

Rednic a vorbit și despre stoperul francez Diakite, care va semna cu echipa din Copou: ”Pe Diakite, un stoper de care mie îmi place, am vrut să-l aduc și la Dinamo, dar nu ne-am înțeles la salariu. Acuma am reușit să-l conving să vină aici, cât de curând el va semna pe perioada asta de două luni plus încă un an, la un salariu de 3.500 de euro, deci el s-a încadrat în bugetul clubului.

(Narcis POHOAȚĂ)