Radio Hit

Playlist

ERASURE - A Litle Respect

-

Hit and Drive 06mart18 Jingle 2 - Hit and Drive 06mart18 Jingle 2

HIT play live

Green Arrow

audio Ministerul Tineretului şi Sportului în GREVĂ GENERALĂ

  • august 08, 2018
  • Amalia Horciag

Salariaţii din unităţie subordonate Ministerul Tineretului şi Sportului au intrat în grevă generală începând de miecuri dimineaţă pentru a cere soluţionarea problemelor legate de inechităţile salariale comparativ cu restul bugetarilor.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineretanunţă că salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului şi din federaţiile sportive naţionale vor intra în GREVĂ GENERALĂ începând de astăzi, 8 august. Din informările primite, aflăm că sunt directori care, din exces de zel, au intervenit pentru a bloca protestele. Analizăm posibilitatea de a face plângeri penaleîmpotriva directorilor care au făcut presiuni asupra angajaţilor pentru a renunţa la protest”, se arată într-un comunicat de presă al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret, postat pe site-ul organizaţiei.

”Sindicatul reprezintă aproape 4.000 de angajați din tineret și sport și 70% dintre aceștia vor intra în grevă pe termen nelimitat pentru că pe lângă nerezolvarea niciunei revendicări, asistăm și la o lipsă totală de respect. Ministrul Ioana Bran probabil că nu e interesat că de miercuri nimeni nu o să mai muncească în complexurile sportive naționale, în cele 40 de cluburi municipale sportive și în federațiile naționale sportive din moment ce nu a dorit să vorbească cu noi”, a declarat președintele SNTS, Andy Nagy.