Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

Asculta Live
 

HIT play live

Green Arrow

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă cu Covid-19! Artistul are nevoie de plasmă. Mesajul colegilor de trupă: ”Nu este de joacă cu acest virus. Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru!”

  • noiembrie 20, 2020
  • Narcis Pohoata

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est este infectat cu noul coronavirus, fiind internat Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit medicilor, cantaretul de 44 de ani are nevoie de plasma.

„Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului din Mangalia.

Potrivit observatornews.ro, Mihai Budeanu nu a necesitat intubare. „Greutatea ii ingreuneaza respiratia”, a declarat un medic pentru sursa citata.

Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, membri ai trupei 3 Sud Est, au anunțat pe pagina oficială e formației care este starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus.

Cei doi au confirmat faptul că Mihai este internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe Facebook de Laurențiu și Viorel.