Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Iohannis: Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD

  • noiembrie 10, 2019
  • Narcis Pohoata

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea recultatelor exit-poll-urilor, care îl situează pe primul loc, la mare distanţă de contracandidaţii săi, la alegerile prezidenţiale, că niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD.

„Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD-ului şi acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte. Rezultatele oficiale vor veni mâine însă datele de exit poll arată deja că milioane de români din ţară şi din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o România normală şi pentru a continua procesul importat de schimbare în bine din România. Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România” a afirmat Klaus Iohannis în discursul ţiut imediat după închiderea urnelor
Iohannis le-a mulţumit celor care i-au acordat încredere, în primul rând liberalilor dar şi tuturor votanţilor de dreapta.
„Lupta notsară comună nu ţine de o etichetă de partid, este pentru îndepărtarea totală a PSD-uli de la putere petru ca PSD-ul să nu mai ţină România captivă şi prizonieră în trecut, iar astăzi am făcut un pas mare în această direcţie” a mai spus preşedintele.
Acesta a adăugat că scorul obţinut la primul tur al alegerilor„nu este încă pasul decisiv, mai este de lucru”
„Aceşti ani au fost ani de luptă şi ani de rezistenţă şi am ţinut piept împreună asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD-ul ar fi reuşit să destructureze tot ce s-a construit în România în aceşti ani. (…) Dacă i-am fi lăsat pe peseidişti să-şi continue proiectele astăzi România s-ar fi întors în anii 90, poate mai rău poate nici n-am fi avut alegeri” a adăugat Klaus Iohannis.