Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Omul și-a luat o pălărie prea mare, adică și-a terminat argumentele politice

  • iulie 12, 2018
  • Cincu Violeta

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că președintele este implicat în condamnarea sa la 3 ani și 6 luni de închisoare. „Omul și-a luat o pălărie prea mare” și arată că „și-a terminat argumentele politice”, a spus șeful statului.

„Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare. Nu face față. Cu această pălărie prea mare lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacuri la persoană, cu atacuri la familie. E o abordare inadecvată. Dacă ar fi un simplu politician aș lăsa-o așa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om este conduce cel mai mare partid, este președintele Parlamentului și conduce prin interpuși Guvernul”, a spus Klaus Iohannis, după summitul NATO de la Bruxelles.

Întrebat de reporterul Digi24 despre continuarea declarațiilor privind o suspendare, chiar și după revocarea șefei DNA Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis a răspuns: „Aș răspunde cu un singur cuvânt: obsesie.”

Despre adoptarea codurilor penale și a legilor justiției printr-o ordonanță de urgență, șeful statului a spus că nu le tergiversează, ci este nevoit să facă asta pentru că legile sunt „proaste”.

„Nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituționale și trebuie să fac acest lucru pentru că sub conducerea lui Liviu Dragnea se legiferează prost. Sunt un președinte care respectă Constituția.”