Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

INCIDENT ȘOCANT! Învăţătoare reţinută, după ce a atacat doi elevi cu spray lacrimogen

  • septembrie 12, 2019
  • Narcis Pohoata

O învăţătoare din Satu Mare a fost reţinută după ce a atacat doi elevi, de 6 respectiv 7 ani, cu spray lacrimogen, deoarece îi deranjau ora.

O învăţătoare din Satu Mare a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă şi urmează să fie prezentată, joi, instanţei, după ce a atacat, miercuri, cu spray paralizant doi elevi care îi deranjau ora.

Purtătorul de cuvânt al IJP Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc la şcoala gimnazială din Santău.

Aici, o învăţătoare a atacat cu spray lacromigen doi elevi, de 6 şi 7 ani.

„Am fost sesizaţi că o învăţătoare la oră a pulverizat spray lacrimogen către doi elevi, de 6 şi 7 ani, unul în clasa pregătitoare şi altul în clasa a I-a pe motiv că au deranjat la oră. Femeia a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei pentru măsurile legale”, a declarat Cochera.

Cei doi elevi au fost duşi la dispensar, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

În urma incidentului, toată şcoala a fost evacuată.

Contractul de muncă al învăţătoarei din Satu Mare care a atacat elevi cu spray lacrimogen, desfăcut

Contractul de muncă al învăţătoarei din Satu Mare reţinută după ce a atacat doi elevi cu spray lacrimogen a fost desfăcut. Nu este pentru prima dată când contractul este desfăcut înainte de termen.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dinga, a declarat, pentru MEDIAFAX, că învăţătoarei i s-a desfăcut contractul de muncă începând de joi.

Clasa în care preda aceasta a fost preluată de un alt cadru didactic.

Despre învăţătoare, Adriana Dinga spune că a fost angajată cu normă întreaga, ca suplinitor, cu contract de muncă pe perioadă determinată, de un an, în urma concursului organizat de Inspectorat în 4 septembrie.

„Ca şi reacţie violentă nu ştiu să vă spun, dar au fost situaţii în anii trecuţi în care a fost încadrată pe post tot ca suplinitor, la alte şcoli, dar a cerut desfacerea contractului de muncă înainte de terminarea anului şcolar”, a afirmat Dinga.