Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Încă un județ din România a decis obligativitatea purtării măștii sanitare în toate spațiile publice deschise

  • iulie 29, 2020
  • Narcis Pohoata

După județul Argeș, Dâmbovița impune acum purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice. Măsura va intra în vigoare de joi, 30 iulie, de la ora 06.00.

„Luând în considerare faptul că situaţia epidemiologică din judeţul Dâmboviţa, generată de coronavirusul SARS-CoV-2, care a dus la înregistrarea unui număr extrem de mare de cazuri, fiind un risc epidemiologic ridicat, în circumstanţe de nerespectare a măsurilor legale în vigoare, Prefectul Judeţului Dâmboviţa a supus dezbaterii astăzi, 28.07.2020, un proiect de hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa prin care se propune extinderea obligativităţii purtării măştii şi în spaţiile publice deschise în care sunt organizate pieţe, târguri sau oboare.

Totodată se propune pentru comercianţii care desfăşoară astfel de activităţi obligativitatea purtării atât a măştii de protecţie cât şi a mănuşilor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

Prefectul județului, Aurelian Popa, spune că, deocamdată, nu se impune carantinara niciunei localități. sursa: Europafm.ro