Radio Hit

Playlist

BEN SAUNDERS - Dry Your Eyes

Mike Posner - Song About You

KATRINA + THE WAVES - Walking On Sunshine

HIT play live

Green Arrow

Ieșenii rămân optimiști după eșecul de la Ovidiu. Președintele Ciprian Paraschiv: ”Sunt sigur că va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere și cu multe victorii”

  • iunie 16, 2020
  • Narcis Pohoata

Eșecul de la Ovidiu, 1-2 cu Viitorul lui Hagi, nu i-a descumpănit pe ieșeni. Din contră. Antrenorul Mircea Rednic, elevii săi și oficialii Politehnicii sunt convinși că ar fi meritat cel puțin un punct în confruntarea de la malul mării, ținând cont de ocaziile clare ratate în repriza a doua.

Scăpată de meciurile cu echipele mai bine cotate din play-out, cu Sepsi, Dinamo și Viitorul, ieșenii privesc cu optimism spre următoarele partide în care vor întâlni adversari de același rang, echipe aflate în luptă directă pentru menținerea în Liga I. Iar fiecare succes în aceste întâlniri poate fi decisiv în economia luptei din subsol.

Președintele executiv Ciprian Paraschiv este optimist și spune că pentru Poli va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere și cu multe victorii.

”Supărarea după meciul de la Ovidiu s-a datorat rezultatului, nu și jocului. Am jucat destul de bine pentru primul meci după o pauză atât de lungă. Până la urmă, am întâlnit cea mai bună echipă din play-out și am fost foarte aproape de a obține un rezultat bun. Nu am fost supărat pe jocul echipei, cred că jucătorii au respectat partitura tactică trasată de antrenor. Eu sunt optimist și cred că va urma o serie de cel puțin șapte meciuri fără înfrângere și cu multe victorii. Cred că de acum încolo băieții vor aduce foarte multe puncte. Eu chiar cred lucrul acesta, cred că va veni o serie cu multe victorii”, a declarat președintele executiv al Politehnicii, Ciprian Paraschiv.

”Vom juca toate meciurile la victorie”

Poli Iași e obligată să câștige meciul de joi, de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, pentru a menține distanța față de locurile retrogradabile, iar șeful executivului din Copou spune că elevii lui Mircea Rednic vor aborda toate partidele la victorie.

”Nu pot să spun că meciul cu Clinceniul este capital, toate meciurile sunt extrem de importante și trebuie să aducem puncte, clar. Poate până acuma nu ne-a avantajat nici calendarul, pentru că am întâlnit, cel puțin prin prisma clasamentului, echipe mai bine cotate decât noi, dar de acum înainte trebuie să demonstrăm în următoarele meciuri că suntem echipa cea mai bună. Toate meciurile le vom juca la victorie, asta este clar. Regretăm că nu ne-am întors măcar cu un punct de la Constanța, dar trebuie să trecem foarte repede peste acest rezultat. Vom juca din trei în trei zile și nu avem timp să ne gândim la eșecuri, nici chiar la victorii. Trebuie să ne concentrăm pentru meciul care urmează”, a mai spus Paraschiv.

(Narcis POHOAȚĂ)