Radio Hit

Playlist

U2 - Who`s Gonna Ride Your Wild...

FOND GENERAL 2019 - FOND UNIVERSAL ANIMATIE

CHERYL - I Don`t Care

HIT play live

Green Arrow

audio Flavius Stoican, optimist înaintea partidei de la Voluntari: ”Vrem să luăm cele trei puncte”

  • septembrie 14, 2018
  • Narcis Pohoata

După aproape două săptămâni de pauză, Liga I revine în actualitate în acest week-end cu meciurile etapei a 8-a. Poli Iași va juca duminică, 16 septembrie, de la ora 18.00, pe terenul codașei FC Voluntari și are nevoie de o victorie pentru a urca în prima jumătate a clasamentului după un start ratat de sezon.

Antrenorul ieșenilor, Flavius Stoican, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că întâlnirea de la Voluntari este foarte importantă, întrucât cele trei puncte ar putea apropia formația sa de plutonul fruntaș și implicit de zona play-off.

”Va fi un meci dificil, dar vom face tot posibilul să obținem victoria. Dacă vom lua cele trei puncte, vom avea un moral bun, entuziasm și încredere înaintea partidei cu Dinamo, din runda următoare. Am stat de vorbă cu jucătorii și le-am explicat cât de mult înseamnă această victorie. Ne-ar aduce mai aproape de ceea ce ne dorim noi. Este important acest joc, poate unul dintre cele mai importante din acest campionat, pentru că putem să urcăm foarte mult în clasament. Venim după un rezultat foarte bun cu Chiajna, după un joc bun și vrem să menținem aceeași linie, să creștem de la meci la meci”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Tehnicianul Politehnicii nu s-a decis încă ce sistem va folosi în meciul de duminică, dar ia în calcul titularizarea a doi atacanți. ”Am jucători în linia de atac care pot face diferența. Mă refer și la Enoh, pe care eu mă bazez și de la care aștept foarte mult, pentru că are calitate. Qaka este și el un jucător foarte important, care prin revenirea lui ne-a ridicat tuturor optimismul și încrederea că putem face o echipă competitivă. În perioada aceasta am încercat mai multe sisteme de joc. În amicalul cu juniorii de la Vaslui am jucat cu doi atacanți, cu unul singur și cu altul în spatele vârfului, cu un mijlocaș defensiv. Mai avem două zile de antrenament și după aceea voi decide cu ce sistem voi aborda partida”, a continuat Stoican.

Acesta nu va conta în partida de la Voluntari pe Mihalache, Rus și Bădic, cei trei absentând din motive medicale. În schimb, va reveni Cioinac, suspendat în etapa trecută.

Meciul FC Voluntari – Politehnica Iași este programat duminică, de la ora 18.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport și Telekomsport.